Aanmelden abonnement Citerreeks

U wilt u abonnee worden van de Citerreeks? Van harte welkom ! Meld u aan via onderstaand formulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk de eerste zending thuis. Bovendien kunt u een GRATIS welkomstgeschenk ter waarde  van € 21,90  tegemoetzien, indien u voor minimaal een jaar een abonnement neemt op de Citerreeks.

 Welkomstgeschenk

Ontvang een boekenpakket met zojuist verschenen titels gratis thuis!

In Nieuw begin van Thea Zoeteman-Meulstee woont Simone samen met haar beste vriendin Bianca tegenover het ziekenhuis waar ze werkt. Ze probeert haar moeilijke jeugd te verwerken, maar het verleden laat haar echter niet met rust: haar broer Ruben doet zijn uiterste best het contact te herstellen. Simone zit hier niet echt op te wachten, maar dan raakt ze opnieuw in de problemen en komt Rubens hulp als een geschenk uit de hemel.

De achttienjarige Emma staat in het begin van Weerloos hart van Hanny van de Steeg met haar koffer bij de bushalte. Ze gaat naar Garderen, naar haar oom. Deze is net weduwnaar geworden en kan zichzelf niet goed redden. Emma’s oom is geen prettig gezelschap, maar Petra, het dienstmeisje van de buren, is dat wel. Dan komen er twee studenten van de hogere landbouwschool op de boerderij werken en logeren. Daniël en Lex brengen verhalen mee over de oorlog waarin haar oom Gradus heldendaden zou hebben verricht, maar Emma gelooft dat niet. En dan gebeurt er iets waardoor juist niemand Emma meer gelooft.