Bijbelse Dagkalender 2022

Vanaf € 8,49

Ook dit jaar verschijnt hij weer: de Bijbelse Dagkalender. Al 75 jaar lang is dit het meest populaire dagboek om uit te delen onder gemeenteleden en bewoners van zorginstellingen. De meditaties in de Bijbelse Dagkalender zijn kort en bondig en volgen het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap. Iedere week begint met een inspirerend lied of een motiverende spreuk. Elke dag is voorzien van een bemoedigende tekst en voor de belangrijke momenten in het leven zijn er een aantal gebeden opgenomen. Deze 75ste editie is er één met een gouden randje.

Download hier het tekstregister

Veel diaconieën, kerkelijke commissies en zorginstellingen geven de Bijbelse Dagkalender als geschenk aan bewoners en gemeenteleden ter gelegenheid van Kerst of de jaarwisseling. Speciaal voor deze gelegenheid bieden we u de Bijbelse Dagkalender weer aan tegen aantrekkelijke kortingen. Hoe meer exemplaren u bestelt, hoe hoger de korting….


Hoeveelheid exemplaren

Prijs per exemplaar

1-9 exemplaren

€ 8,49

10-49 exemplaren

€ 5,99

50-99 exemplaren

€ 4,99

100 of meer exemplaren

€ 4,25

Achteraf betalen

Als u meer dan 50 exemplaren van de Bijbelse dagkalender wilt bestellen, kunt u gebruik maken van achteraf betalen. 


Bij bestellingen vanaf € 20,00 betaalt u geen verzendkosten.

Bij bestellingen vanaf 10 exemplaren (alleen orders met de Bijbelse Dagkalender 2022) bieden we de mogelijkheid om later te betalen (door bijvoorbeeld de penningmeester). Wanneer uw bestelling is afgeleverd wordt er automatisch een e-mail verstuurd met een betaallink. U heeft dan 7 dagen de tijd om de order te betalen middels iDeal. Het bestellen van de Bijbelse dagkalender was nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Het hele jaar boeiend. Stemt tot nadenken.

Robijntje 56 - bol.com

Afwisselend (diverse schrijvers), daardoor het hele jaar boeiend. Stemt tot nadenken; soms mee eens, soms niet.... Fijn dat het rooster aansluit op het rooster dat in de kerk wordt gebruikt.


Productspecificaties van de Bijbelse Dagkalender 2022

Bindwijze

Paperback

Verschijningsdatum

augustus 2021

Afmetingen

20,1 x 12,6 x 1,3 cm

Aantal pagina's

232 pagina's

Auteur

Diverse auteurs

NUR code

707 - Geloofsopbouw

Select Columns Layout
Insert Image