Bijbelse Dagkalender 2023

Vanaf € 8,99

Ook dit jaar verschijnt hij weer: de Bijbelse DagkalenderDe belangstelling voor de Bijbelse Dagkalender is onverminderd groot. Al meer dan vijfenzeventig jaar bieden veel diaconieën, kerkelijke commissies en zorginstellingen het aan als geschenk met Kerst of met de jaarwisseling. Achttien protestantse predikanten bieden bemoedigende dagoverdenkingen voor stille tijd of aan tafel. Daarnaast bevat de Bijbelse Dagkalender mooie gebeden voor verschillende momenten.

Voor dit jaar is gekozen voor een groter formaat met een grotere, leesbare letter.

Download hier het inkijkexemplaar

Veel diaconieën, kerkelijke commissies en zorginstellingen geven de Bijbelse Dagkalender als geschenk aan bewoners en gemeenteleden ter gelegenheid van Kerst of de jaarwisseling. Speciaal voor deze gelegenheid bieden we u de Bijbelse Dagkalender weer aan tegen aantrekkelijke kortingen. Hoe meer exemplaren u bestelt, hoe hoger de korting….


Hoeveelheid exemplaren

Prijs per exemplaar

1-9 exemplaren

€ 8,99

10-49 exemplaren

€ 6,99

50-99 exemplaren

€ 5,50

100 of meer exemplaren

€ 4,50

Achteraf betalen

Als u meer dan 50 exemplaren van de Bijbelse dagkalender wilt bestellen, kunt u gebruik maken van achteraf betalen. 


Bij bestellingen vanaf € 20,00 betaalt u geen verzendkosten.

Bij bestellingen vanaf 50 exemplaren (alleen orders met de Bijbelse Dagkalender 2023) bieden we de mogelijkheid om later te betalen (door bijvoorbeeld de penningmeester). Wanneer uw bestelling is afgeleverd wordt er automatisch een e-mail verstuurd met een betaallink. U heeft dan 7 dagen de tijd om de order te betalen middels iDeal. Het bestellen van de Bijbelse dagkalender was nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Het hele jaar boeiend. Stemt tot nadenken.

Robijntje 56 - bol.com

Afwisselend (diverse schrijvers), daardoor het hele jaar boeiend. Stemt tot nadenken; soms mee eens, soms niet.... Fijn dat het rooster aansluit op het rooster dat in de kerk wordt gebruikt.


Productspecificaties van de Bijbelse Dagkalender 2023

Bindwijze

Paperback

Verschijningsdatum

augustus 2022

Afmetingen

20,1 x 12,6 x 1,3 cm

Aantal pagina's

232 pagina's

Auteur

Diverse auteurs

NUR code

707 - Geloofsopbouw

Select Columns Layout
Insert Image