Boeken bij de Weerklank WebApp

KokBoekencentrum is dé uitgever van Liedbundels. Ons laatste product is de Weerklank WebApp, de hele bundel Weerklank gedigitaliseerd in een webapp. Bent u geen app-gebruiker? Dan vindt u op deze pagina ook alle andere liedboeken van KokBoekencentrum en boeken voor bij de Weerklank WebApp

Weerklank WebApp

Deze Weerklank Webapp zorgt ervoor dat je alle liederen uit deze bundel kunt inzien vanaf je smartphone of tablet. Alle teksten zijn voorzien van de eenstemmige melodie.

Voor het lezen van de teksten moet je online zijn, daarom noemen we het een webapp.

De WebApp biedt ook mogelijkheden om te zoeken in heel Weerklank op basis van trefwoorden of liednummers.

Zie hieronder voor boeken bij de Weerklank WebApp, om de vieringen en thuisgodsdienst nog beter muzikaal te omlijsten.

Weerklank

Weerklank is bedoeld voor gebruik in de eredienst. Het bevat alle 150 psalmen in een nieuwe berijming; meerdere psalmen zijn bovendien verrijkt met een tweede berijming. Daarna volgen ruim 500 liederen die de bijbelse boodschap vertolken of daar met instemming op antwoorden.

Weerklank is te verkrijgen als:

Hemelhoog

De protestants evangelische liedbundel Hemelhoog is een gloednieuwe bundel met maar liefst 739 liederen. Deze liederen zijn in categorieën ingedeeld die lijken op de eerdere Evangelische Liedbundel van 1999 en volgen het kerkelijk jaar. Een initiatief van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk.

Hemelhoog is verkrijgbaar als:

Op Toonhoogte

Een zorgvuldig samengestelde liederenbundel met het oog op de verschillende generaties in de kerk.

Op Toonhoogte is verkrijgbaar als:

Select Columns Layout