Johannes door P.H.R. van Houwelingen

✔
Gespecialiseerd in Christelijke boeken
✔
Samenwerking met grote Christelijke organisaties
✔
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis

Als je het werk Johannes zoekt van de Nederlandse nieuwtestamenticus P.H.R. van Houwelingen moet je bij Kok Boekencentrum zijn. Naast dit werk uit de derde reeks van Commentaar op het Nieuwe Testament, vind je hiervan ook enkele andere delen bij ons.

Insert Image
Evangelisten van Johannes 3e commentaar geschreven door P.H.R. van Houwelingen

Johannes: het evangelie van het Woord door P.H.R. van Houwelingen

In het vierde deel van het Nieuwe Testament is de evangelist Johannes aan het woord. In dit evangelie wordt het leven van Christus geschetst volgens zijn lievelingsleerling Johannes. Anders dan in de overige evangeliën is Jezus in dit deel gedetailleerder aan het woord. In het werk Johannes door P.H.R. van Houwelingen wordt commentaar gegeven op dit deel uit het Nieuwe Testament. Johannes door P.H.R. van Houwelingen is één van de werken uit de derde reeks Commentaar op het Nieuwe Testament waarin het Nieuwe Testament meer naar de lezers van nu wordt gebracht.

Verschillende werken uit deze reeks bestel je bij ons

Johannes door P.H.R. van Houwelingen uit de derde reeks Commentaar op het Nieuwe Testament is niet het enige werk dat je bij ons koopt. Ook Christus op aarde van Jakob van Bruggen, waarin de vier evangeliën samenkomen is bij Kok Boekencentrum verkrijgbaar, evenals Jakobus door L. Floor. Je bestelt de werken eenvoudig in onze boekhandel! Mocht je nog vragen hebben over deze of andere werken, stel je deze door te mailen naar promotie@kokboekencentrum.nl.