Meld je nu aan voor ons unieke live-event met Charlie Mackesy!

Broese live

Een avond die helemaal in het teken van schrijvers en lezers staat! De hoogste tijd om je aan te melden, vind je ook niet? Boekhandel Broese is naar een prachtig pand in Utrecht verhuisd en zij hebben een groot podium waar lezers in contact kunnen komen met schrijvers. Samen met VBK organiseren zij op dinsdag 7 juli om 19.30 uur Broese Live.

Insert Video

Ontmoet Simone van der Vlugt, Jozua Douglas, Anya Niewierra, Fokke Obbema en de SuriMAMs (Moreen, Aretha en Martha Waal) helemaal gratis via een youtube livestream. Zij zijn deze avond live aanwezig. Daarnaast zijn er schrijvers die via film of video een bijdrage leveren. Denk aan Charlie Mackesy die het prachtige boek De jongen, de mol, de vos en het paard schreef. Dit boek wordt deze avond ook besproken, dus vooraf lezen is aanbevolen. Je kunt dit online bij Broese kopen.

Verder is er onder meer een thrillerquiz, deelt boekverkoper Grietje Braaksma haar boeken top 3, ontdekken we de favoriete kinderboeken van Jozua Douglas en luisteren we naar inspirerende poëzie.

Tijdens de YouTube live kun je in de chat jouw vragen stellen aan radio- en tv-programmamaker Frénk van der Linden, die als moderator de avond presenteert.

Deze avond is GRATIS... Maar meld je wel aan, zodat je de link naar de livestream ontvangt.


broese live

 

De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden.