Nieuwe titels in april

Wij kijken uit naar onze non-fictie boeken die in deze maand gaan verschijnen! Onderstaande boeken zijn te bestellen via de boekhandel of via onze veilige en betrouwbare webshop boekenwereld.com.

PUUR! magazine met een nieuwe hoofdredacteur!

Vanaf dit voorjaar is Mirjam van der Vegt de nieuwe hoofdredacteur van PUUR! magazine. Onder het motto ‘onderzoek alles’ is zij aan de slag gegaan om het magazine nog beter te laten aansluiten bij de christelijke vrouwen. Natuurlijk geldt ook ‘behoud het goede’, dus niet alles gaat op z’n kop – interviews, reportages, bespiegelingen, inspiratie en DIY blijven kernkwaliteiten van PUUR! Maar er komen wel frisse, nieuwe columnisten en het magazine wordt verdiepender.

vanaf 16 april in de boekhandel

 

 

 

Een hoopgevende inkijk in twee culturen

Over muren heen van Lody van de Kamp en Oumaima Al Abdellaoui is een briefwisseling tussen een rabbijn en een moslima en biedt een boeiende inkijk in twee culturen in onze Nederlandse samenleving. Beiden zoeken ze naar verbinding, maar schromen niet de scheidslijnen aan te geven.

vanaf 4 april verkrijgbaar

 

 

 

 

Een mooi boek dat vrouwen zelfinzicht geeft

Stylecoach Hanneke Develing geeft praktische adviezen voor styling van kleding en kleding, maar gaat vooral in op de psyche. Haar ervaring is dat zodra het aan de buitenkant goed zit, er ook ruimte is om aan de binnenkant te werken. Hannekes motto: iedere vrouw is mooi!

16 april in de boekhandel

 

 

 

365 citaten van grote theologen van alle tijden

Al eeuwenlang overdenken theologen wie God is en wie wij mensen zijn – grote thema’s die de kern van ons leven raken. Hun gedachten blijven krachtig en toepasselijk, ook al zijn ze duizenden jaren oud.  Een boek om je elke dag door te laten inspireren.

verkrijgbaar vanaf 23 april

 

 

 

 

 

Kinderen naar Jezus leiden

Een bijbelstudieboek voor opvoedkringen en moedergroepen biedt acht themahoofdstukken om je samen met andere ouders te verdiepen in de geloofsopvoeding aan je kinderen. Bijbelstudie en praktijksituaties, die voor elke ouder herkenbaar zijn, wisselen elkaar af. Door samen in gesprek te gaan vind je herkenning bij elkaar, mag je elkaar bemoedigen en opscherpen in je eerste en grootste roeping: je kinderen bij de hand nemen en naar Jezus leiden.

vanaf 8 april verkrijgbaar

 

 

 

 

Creatief journal om je dag vast te leggen

Een creatief journal voor meiden, met vragen als: Hoe zag jouw dag eruit in emoticons? Kun je je dag in vijf woorden omschrijven? Hoe ging het op school vandaag? Met mooie quotes, invulopdrachten en vragen is dit jouw perfecte dagboek.

vanaf 2 april verkrijgbaar in de (online) boekhandel

 

 

 

 

 

Hoe word ik een moderne pelgrim?

Thomas Hontelez legt uit dat pelgrimeren meer is dan alleen wandelen. Pelgrimeren is de innerlijke en uiterlijke reis laten samenvloeien tot een ervaring waarin je dichter tot jezelf komt. In dit boekkomen die twee reizen samen.

verschijnt 30 april

 

 

 

 

 

Groeiende belangstelling voor Evensongs

Theoloog en musicus Hanna Rijken gaat in op de liturgische achtergronden van de Choral Evensong. Daarnaast schenkt ze aandacht aan de praktijk in Nederland: praktisch-theologische aspecten als lezingen, gebeden, rituelen en muziek.

vanaf 30 april in de boekhandel