Nieuwe titels februari 2019!

Wij kijken uit naar onze non-fictie boeken die in deze maand gaan verschijnen! Onderstaande boeken zijn te bestellen via de boekhandel of via onze veilige en betrouwbare webshop boekenwereld.com.

 

Persoonlijke overwegingen van een christen politicus

Dit boek, dat zijn beste columns uit het Nederlands Dagblad bevat, geeft een kleurrijk beeld van de mens  achter de volksvertegenwoordiger en van zijn idealen, gevormd door geloof, hoop en vertrouwen.

NU in de boekhandel

 

 

Een gids voor de veertigdagentijd

Vasten zet je stil bij wat belangrijk is, en brengt je dichter bij het hart van het geloof: Jezus’ lijden en opstanding.

26 februari in de (online) boekhandel

 

 

100 kunstwerken in woord en beeld

Gebouwen, schilderijen, boeken, beelden: wereldwijd zijn indrukwekkende religieuze kunstwerken te vinden. Elk kunstwerk in dit boek krijgt een foto, een toelichtende tekst, een quote en gedetailleerde informatie. Dit boek legt de symboliek uit en laat zien hoe wonderlijk God en mens verbonden zijn.

12 februari in de (online) boekhandel

 

Leven in het bewustzijn van de liefdevolle aanwezigheid van God

Op een aanstekelijke manier zijn weg van het gebed. In het bidden en in het lezen van de Bijbel word je aangeraakt door God en raak je bewust van zijn tegenwoordigheid. Deze vorm van mindfulness geeft een vreugde en vrede die veel verder reikt dan de populaire, maar onpersoonlijke vormen van spiritualiteit in deze tijd.

NU in de (online) boekhandel

Van een heerlijk tegendraadse auteur een origineel boek over bidden

De Amerikaanse bestsellerauteur Anne Lamott is een origineel boek over het gebed, waarin de drie belangrijkste gebeden – hulp vragen van een hogere macht, waarderen wat goed is in ons leven en ontzag hebben voor de wereld om ons heen – centraal staan.

26 februari in de (online) boekhandel

 

Aangrijpend levensverhaal 

Een nieuwe editie met extra hoofdstukken van de bestseller van Nabeel Qureshi (1983-2017) over zijn bekering tot het christendom.

NU in de (online) boekhandel