Nieuwe titels | november 2019

Wij kijken uit naar onze boeken die in deze maand gaan verschijnen! Ze zijn te bestellen via de boekhandel of via onze veilige en betrouwbare webshop boekenwereld.com.

Fonkelnieuwe kerstverhalen

Dansen in de sneeuw is een bundel met fonkelnieuwe kerstverhalen. De korte verhalen van onder andere Josha zwaan, Joke Verweerd en Vonne van der Meer zijn licht en vrolijk, spannend en gezellig, met sneeuw en kou. Een ideaal cadeau!

Verkrijgbaar in boekhandel of online

 

 

 

Prachtig cadeau vol levenswijsheid voor dochters, moeders en grootmoeders

Hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen? Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen. Tussendoor geeft ze tips over o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer opladen.

Deze luxe uitgave is een must have voor alle fans van Lynn Austin!

Verkrijgbaar in boekhandel of online

 

Een bijzonder kerstverhaal met overdenkingen voor de adventstijd

Ter ere van het 25-jarig bestaan van dit boekje verschijnt het aangrijpende en vertederende kerstverhaal over het pleegkind Timmy en zijn speciale schoenendoos nu in een compleet gerestylde, fraaie uitgave.

Een prachtig cadeau voor iedereen!

Verkrijgbaar in de boekhandel of online