Mini-lezing: Leeg nest – Els van der Vlist

Leeg nest - Els van der vlist

Uitgeverij KokBoekencentrum en boekhandel De Hoeksteen in Woerden nodigen je graag uit voor de feestelijke boekpresentatie ter gelegenheid van de verschijning van het nieuwe boek Leeg nest door Els van der Vlist.

Donderdag 18 juli 2019 | Inloop vanaf 19.30 uur | Boekhandel De Hoeksteen in WoerdenProgramma:

19.45 uur             ontvangst en welkom
20.00 uur             mini-lezing door de auteur
20.30 uur             overhandiging 1e exemplaren
20.45 uur             afsluiting met drankje en hapje

Uiteraard is er gelegenheid voor het aanschaffen van een gesigneerd exemplaar van Leeg nest.

Entree gratis

Graag vooraf aanmelden via info@hoeksteenboekhandel.nl of 0348-421933

Adres: Boekhandel De Hoeksteen, Havenstraat 17, 3441 BH Woerden

We zien uit naar je komst.


Leeg nest

Leeg nest - Els van der Vlist

Leeg nest van Els van der Vlist is een handleiding en een handreiking voor een nieuwe levensfase: het moment dat je kinderen de deur uit gaan. Praktische informatie wordt in dit PUUR! balans-boek afgewisseld met ervaringsverhalen van andere ouders, en ook de Bijbel geeft krachtige lessen voor het omgaan met een leeg nest. Vanuit haar eigen ervaring gaat Els van der Vlist in op allerlei vragen en uitdagingen: hoe begeleid je je kinderen op een nieuwe manier, hoe ga je om met afscheid en rouw, hoe geef je opnieuw vorm aan de relatie met je kind(eren) en wat is de rol van gebed? ‘Leeg nest’ bevat herkenning en aanmoediging voor elke ouder die het ineens wel heel stil vindt in huis –of die er juist stiekem wel van geniet.
Els van der Vlist is theoloog, auteur, spreken en counselor. Ze is getrouwd en moeder van twee jongvolwassenen die, dat spreekt voor zich, niet meer thuis wonen.