Pleidooi voor beter ouder worden Frits de Lange

✔
Gespecialiseerd in Christelijke boeken
✔
Samenwerking met grote Christelijke organisaties
✔
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis

Wil je het boek Pleidooi voor beter ouder worden van Frits de Lange bestellen? Bij Kok Boekencentrum vind je dit boek en ander het werk van Frits de Lange. Hij was hoogleraar ethiek en systematische theologie en zinvol ouder worden speelde hier een centrale rol in. We vertellen je graag meer over zijn werk.

Insert Image

Waarover gaat Pleidooi voor beter ouder worden van Frits de Lange?

In het boek Pleidooi voor beter ouder worden van Frits de Lange gaat hij de strijd aan met het ideaalbeeld van het pensioen. Vaak ziet men het pensioen als ‘het grote genieten’, maar in zijn boek vraagt Frits de Lange zich af of ouderen daar wel zo gelukkig van worden. Maken we ons niet te veel illusies over ons pensioen? Hoe kunnen we zinvol ouder worden? Je leest het in het werk van Frits de Lange dat verkrijgbaar is bij Kok Boekencentrum. Bij ons kun je terecht voor Pleidooi voor beter ouder worden van Frits de Lange, maar ook voor ander werk, zoals doopboeken en boeken over filosofie en zingeving.

Bestel het boek van Frits de Lange eenvoudig online

Als je benieuwd bent naar het antwoord op de vraag hoe je zinvol oud kunt worden volgens Frits de Lange, loont het zeker om zijn boek Pleidooi voor beter ouder worden te lezen. Bestel deze eenvoudig bij onze webshop, waar je nog vele andere boeken vindt, zoals de boeken van Tjeu van den Berk. Een andere theoloog is Huub Oosterhuis, die ook interessant werk heeft geschreven. Heb je vragen over een van deze boeken of over de andere boeken in ons aanbod? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kokboekencentrum.nl.