De Echo van Swanford Abbey

De echo van Swanford Abbey



De echo van Swanford Abbey van Julie Klassen is een Regency-roman boordevol mysterie, intrige en romantiek. Wanneer Rebecca Lane afreist naar het tot hotel omgetoverde Swanford Abbey, kan ze niet vermoeden dat ze daar Sir Frederick tegen zal komen, de man die ooit haar hart brak. En ze had al helemaal niet kunnen raden dat Swanford Abbey het decor zou worden van de moord op een beroemde schrijver. Sir Frederick gaat op onderzoek uit en ontdekt dat er meerdere gasten zijn die een motief voor de moord hebben, onder wie Miss Lane…

Recensies

"‘De echo van Swanford Abbey’ is het zoete en romantische van een regencyroman en het raadselachtige van een detective ineen. Absoluut geen onaangename combinatie." Leeslievelings

Lees de hele recensie op Hebban.nl

Meer zoals De echo van Swanford Abbey

Het geheim van Pembrooke Park

Wanneer Abigail Foster en haar familie hun huis in Londen moeten verkopen vanwege financiële problemen, doet een advocaat hun een verbazingwekkend aanbod: ze mogen een landhuis betrekken dat al achttien jaar leegstaat. De Fosters treffen een vreemd tafereel aan in Pembrooke Park: het lijkt erop dat de vorige bewoners halsoverkop zijn vertrokken. De theekopjes vertonen sporen van opgedroogde thee, in de kasten hangen door motten aangevreten kleren en het poppenhuis is midden in een spel achtergelaten. De plaatselijke dominee verwelkomt de familie hartelijk en geeft Abigail een vreemde waarschuwing: pas op voor indringers die op zoek zijn naar de vermeende schat in Pembrooke Park. Zal ze de schat en de liefde vinden die ze al zo lang zoekt... of wacht haar een heus gevaar?

De lichtwachter

Alles wat Emma Chambers wil is een thuis, maar nu ze is gestrand bij Presque Isle, lijkt haar droom verder weg dan ooit. Ze kan niet eens een slaapplaats vinden. De oplossing dient zich aan in een haastig gesloten huwelijk met de knappe, maar stille vuurtorenwachter, die onlangs zijn vrouw heeft verloren en worstelt met de opvoeding van zijn zoon. Pas na hun bruiloft hoort Emma de geruchten rond de dood van zijn vorige vrouw. Durft ze hem en de liefde een kans te geven?






Water en Vuur

De historische roman ‘Water en vuur’ van Jody Hedlund vertelt het verhaal van twee koppige mensen die noodgedwongen samen aan hun toekomst moeten werken.

Michigan, 1856. Na haar vaders dood neemt Caroline Taylor het werk in zijn vuurtoren met succes waar. Als vrouw mag ze het werk echter niet blijven doen. Oorlogsveteraan Ryan Chambers neemt de vrijgekomen post met beide handen aan. Maar hij heeft buiten de pittige en prachtige vrouw gerekend die niet van plan is haar baan en thuis op te geven. Al snel blijkt dat de gewonde Ryan het werk fysiek niet aan kan en is Caroline voor het eerst begaan met de man die haar positie bedreigt.