Boeken over liturgie en muziek

Helaas, zijn er geen boeken gevonden voor deze instellingen.

In het brede assortiment aan theologische boeken van Kok Boekencentrum vind je uiteraard boeken over liturgie en muziek. Doordat wij al ruim 100 jaar werken in het vak, weten we als geen ander welke boeken over liturgie we het beste aanbieden. Ontdek of het juiste boek voor jou ertussen zit.

Boeken over liturgie voor verschillende toepassingen

Zang, muziek en gebeden zijn drie belangrijke onderdelen van de manier waarop het christelijke geloof gevierd wordt. Om deze reden vind je bij ons dan ook een ruim assortiment aan boeken over liturgie en muziek, zoals die van Huub Oosterhuis. Veel van deze boeken zijn geschikt voor alledaags persoonlijk gebruik, maar bij ons vind je ook bundels die geschikt zijn voor kerkdiensten. Een aantal van onze boeken bevatten enkel gebeden, terwijl andere alleen liederen of juist een combinatie van beide bevatten. Bovendien vind je in ons assortiment boeken met liturgie uit het verleden, maar ook boeken met liederen en teksten die zijn aangepast aan het heden. Deze dienen als mooie aanvulling op de boeken die je eventueel al in het bezit hebt. Dit geldt ook voor onze christelijke gedichtenbundels.

Bestel je boek direct of neem contact met ons op voor advies

Naast boeken over liturgie die je helpen bij het geloof uitoefenen, vind je bij Kok Boekencentrum ook andere soorten boeken. Zo verkopen wij ook fictieboeken waarin het christendom een centrale rol speelt, zoals christelijke romans. Zoek op je gemak een boek naar keuze uit en bestel deze direct via onze webshop. Kun je het juiste boek niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op via promotie@kokboekencentrum.nl voor advies.