Over ons

KokBoekencentrum Uitgevers is de marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms. Dit betekent dat we uitgaven maken voor mensen voor wie geloof, de Bijbel, spiritualiteit en christelijke traditie waardevol zijn, maar ook voor lezers die zichzelf niet als gelovig bestempelen of openstaan voor andere religieuze tradities. KokBoekencentrum doet dit al meer dan honderd jaar, wat betekent dat ze veel kennis heeft van christendom en religie in het algemeen en veel ervaring met het ontwikkelen van boeken en andere media.

Onze producten omvatten: papier, digitaal en audio, romans en non-fictie, boeken voor kinderen, jongeren en volwassenen, vertaald en oorspronkelijk Nederlands werk. Bekende auteurs uit ons fonds zijn Henk Binnendijk, Tomáš Halík, Francine Rivers, Joke Verweerd en Antoine Bodar.

KokBoekencentrum werkt bij het ontwikkelen van haar producten nauw samen van tal van kerken, christelijke organisaties en media.

KokBoekencentrum Uitgevers is onderdeel van VBK Uitgevers, de grootste uitgeversgroep in Nederland en marktleider op de algemene boekenmarkt. Tot de groep behoren fictie- en non-fictie-uitgevers in Utrecht en Amsterdam.

Contact

VBK Media | Uitgeverij KokBoekencentrum
Herculesplein 96
3584 AA Utrecht

@: info@kokboekencentrum.nl