Over ons

KokBoekencentrum is de marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en platforms. Dit betekent dat we uitgaven maken  voor mensen voor wie geloof, de Bijbel, spiritualiteit en christelijke traditie waardevol zijn, maar ook voor lezers die zichzelf niet als gelovig bestempelen of openstaan voor andere religieuze tradities. KokBoekencentrum doet dit al meer dan honderd jaar, wat betekent dat ze veel kennis heeft van religie en samenleving en veel ervaring met het ontwikkelen van boeken en andere media.

Onze producten omvatten: papier, digitaal en audio, fictie en non-fictie, boeken voor kinderen, jongeren en volwassenen, vertaald en oorspronkelijk Nederlands werk. Veel producten sluiten qua thematiek aan bij de christelijke markt, maar een deel heeft geen expliciet christelijke inhoud.

KokBoekencentrum Uitgevers is onderdeel van VBK Uitgevers, de grootste uitgeversgroep in Nederland en marktleider op de algemene boekenmarkt. Tot de groep behoren fictie- en non-fictie-uitgevers in Utrecht en Amsterdam.

Contact

VBK Media | Uitgeverij KokBoekencentrum
Herculesplein 96
3584 AA Utrecht

@: info@kokboekencentrum.nl