Henk Binnendijk

Auteur

De boeken van de bekende televisieprogrammamaker en -presentator Henk Binnendijk (1934) vind je bij Kok Boekencentrum! In het assortiment van dé marktleider op het gebied van theologische boeken kan het oeuvre van deze bekende auteur niet missen. Lees snel verder om meer over zijn werk te ontdekken.

Het verhaal achter de boeken van Henk Binnendijk

Henk Binnendijk wist na het bijwonen van een evangelisatiebijeenkomst dat hij het Christelijk woord aan anderen wilde verkondigen. Hij verzorgde dan ook evangeliserende programma’s op televisie en bijbelstudieprogramma’s op Bijbelse locaties. Hij sprak op EO-Jongerendagen en spreekt tegenwoordig nog steeds op conferenties en mannendagen. Daarnaast zijn er vele boeken van Henk Binnendijk verschenen in de vorm van Bijbelstudies, welke te koop zijn bij Kok Boekencentrum. In zijn werken komt ook het evangelie van Johannes aan bod. Zij die de boeken en het overige werk van Henk Binnendijk kennen, zullen bekend zijn met de uitspraak ‘In de eeuwigheid zul je zijn wat God in dit leven van je heeft kunnen maken.’ Van zijn oeuvre aan boeken is Dichtbij God (2009) de meest verkochte titel.

Bestel de boeken van deze schrijver eenvoudig online

Doordat Henk Binnendijk al decennialang een bekende evangelist is, zien velen zijn werken als betrouwbaar. Wil jij deze betrouwbare werken ook aan je collectie toevoegen? Bestel ze dan eenvoudig in de webwinkel van Kok Boekencentrum. Bij ons vind je tevens vele andere boeken over het Christendom, zowel te gebruiken ter ontspanning en als leermateriaal. Mocht je advies willen over welk boek geschikt is voor jou, neem dan contact met ons op via promotie@kokboekencentrum.nl.

Boeken van Henk Binnendijk