Voor jongeren
Text

Johannes in de gevangenis

Les 11 hoofdstuk 3

  • Lezen: Lukas 7:22, 23

Hij antwoordde: ‘Ga terug en vertel Johannes wat jullie hebben gezien en gehoord: blinde mensen gaan zien, kreupele mensen gaan lopen, zieke mensen worden gezond, dove mensen gaan horen, doden worden levend en arme mensen horen het goede nieuws. Als mensen Mij geloven, zal dat heerlijk voor hen zijn!’

Jezus is Zichzelf ervan bewust dat het moeilijk kan zijn om Zijn boodschap te aanvaarden. Hij komt met vrede en genezing, niet met geweld of dood. Hij is de Wegbereider naar het leven. Hij is de weg naar jouw genezing!
Ik zou willen dat ik je kan redden van jouw moeilijkheden. Maar je moet zelf de weg nemen die voor je ligt, door je eigen angst lopen naar de plek waar alleen liefde heerst. Daar is Jezus. En Hij geneest. Hij genas de mensen van lichamelijke ziekten, maar voor mij betekent dat ook dat Hij ze eerst emotioneel genas. We genezen namelijk, door onszelf te verbinden aan Hem! Lees de Bijbel maar. Jezus genas vaak eerst de ziel, voordat Hij lichamelijk genas.

Hij is jouw genezing! Hij geneest je, want die weg heeft Hij vrijgemaakt. Ren naar Hem toe, verbind je met Hem. En ontvang wat Hij voor jou heeft weggelegd.

Leave a comment

Comment as a guest:

Name * E-Mail *
Website
Pen