Strandjuweel – Irene Hannon

Ben je een fan van de Hope Harborrmans van Irene Hannon? Dan heb je geluk! Want vanaf december 2022 verschijnt het achtste Hope Harborroman op de markt! Strandjuweel van Irene Hannon speelt zich af in begin van de 21e eeuw in de Verenigde Staten. Irene Hannon is de auteur van de serie Hope Harbor, over een gelijknamig idyllisch kustplaatsje waar liefde het onmogelijke mogelijk maakt. Ze kwam op het idee voor deze serie toen zij een rondreis maakte langs de prachtige kust van Oregon. Ze hoopt dat haar lezers net zo genieten van het lezen over Hope Harbor als zij heeft genoten van het schrijven erover.


Benieuwd? Lees hier meer over de boeken van Irene Hannon!



Strandjuweel 

In Strandjuweel van Irene Hannon is Christi Reece wanhopig. Lang liep haar leven op rolletjes, maar nu zit ze diep in de problemen. Daarom gaat ze naar het kustplaatsje Hope Harbor en vraagt een oude bekende om hulp: Jack.
Maar Jack wil niets te maken hebben met de vrouw die hem in het verleden heeft bedrogen. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd aan de kust van Oregon en daarin is geen plaats voor Christi, ook niet als ze vlakbij een mysterieus strandhuisje betrekt. Maar hij moet zijn mening bijstellen, zeker als blijkt dat hij háár hulp ook nodig heeft…
 

Verschijnt op 8-12-2022

Sterrenbaai
Sterrenbaai van Irene Hannon is het romantische, zesde deel in de verslavende Hope Harbor-serie. De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is. Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingskracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen… 

Bramenweelde
Bramenweelde’ van Irene Hannon is alweer het zevende deel in de serie Hope Harbor. In dit deel trekt de succesvolle actrice Katherine zich terug ini het kustplaatsje Hope Harbor, om zich te verbergen voor een schandaal dat haar achtervolgt.
Zach, eigenaar van een koffietent, is haar buurman, maar hij is niet van plan zich met Katherine te bemoeien, hij heeft zijn portie drama wel gehad. Tot hun wegen elkaar kruisen wanneer er een tehuis voor pleegkinderen wordt geopend, waar zowel Zach als Katherine komen helpen. Dat leidt tot de nodige botsingen… en vonken.