Beamerpakketten voor in de kerk

KokBoekencentrum uitgevers biedt bij een aantal liedbundels beamerpakketten aan voor in de kerk. Heel handig voor kerkelijke gemeenten die meerdere liedbundels gebruiken en de liturgie projecteren. Op deze pagina vind je al onze beamerpakketten. Klik op meer informatie om meer te lezen over deze pakketten.

Weerklank

Weerklank bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Daarmee voorziet het in de groeiende behoefte aan een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte. Naast het beamerpakket zijn verkrijgbaar: 

Hemelhoog

De protestants evangelische liedbundel Hemelhoog is een gloednieuwe bundel met maar liefst 739 liederen. Deze liederen zijn in categorie├źn ingedeeld die lijken op de eerdere Evangelische Liedbundel van 1999 en volgen het kerkelijk jaar. Hemelhoog is een initiatief van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in samenwerking met twee partners: Het Confessioneel Gereformeerd Beraad en de Confessionele Vereniging. Naast het beamerpakket zijn verkrijgbaar:

Op toonhoogte

De HGJB heeft de liederen in de editie van Op Toonhoogte 2015 zorgvuldig geselecteerd op inhoud en op waarde voor verschillende generaties in de kerk. De liederen zijn onder gebracht in verschillende rubrieken, zodat de liederen ook de verschillende geloofselementen weerspiegelen. Naast het beamerpakket zijn verkrijgbaar:

De voordelen van de beamerpakketten in de kerk

  • Snel en makkelijk zoeken in alle liederen van onze liedbundels.
  • Liederen selecteren en downloaden voor gebruik in de eredienst en (jeugd)activiteiten: programmaboekjes en beamerpresentaties.
  • Geen gedoe meer met briefjes of verkeerd genoteerde liednummers of verzen tussen beamerteam en voorganger/presentator: de voorganger/presentator kan alle liederen (ruim) van te voren en selecteren en deze selectie doorgeven aan het beamerteam die de liederen downloadt en presenteert.
  • Historie van gebruikte en gedownloade liederen wordt bijgehouden.


Downloads voor beamer of liturgie

U hebt met uw account toegang tot alle liederen, die u kunt downloaden als platte tekst (om te gebruiken in uw eigen presentatie of liturgie) of als tekstafbeelding. De demoversie biedt u 50 downloads om uit te proberen (de demo is uiterlijk 1 maand geldig!), bij de abonneeversie kunt u 250 downloads per week maken. 

Uitgebreide zoekfuncties

U kunt zoeken op nummer, titel, woord, dichter, componist. Uw gebruiksgegevens worden opgeslagen in de database en zo kunt u zien welke liederen vaak worden gezongen en welke liederen u bijvoorbeeld vorig jaar met Pasen heeft gezongen.