Nieuw in Maart

KokBoekencentrum Uitgevers is de marktleider op het gebied van christelijke boeken. Op deze pagina de nieuwste christelijke boeken van maart 2022

Nieuwe romans


Vier jaar na een drama dat ze tegen elke prijs geheim moet houden, keert Charity Halliwell terug naar het schilderachtige dorp van haar jeugd. 

Een haastig huwelijk van Jody Hedlund: als Zoe Hart werkloos raakt, besluit ze met een postorderbruidenschip te emigreren naar Amerika om daar een beter leven te vinden.

De aard van breekbare dingen van Susan Meissner speelt zich af in San Francisco. Het is 18 april 1906 en de stad beeft op haar grondvesten.

Een verhaal over oorlogstrauma’s en het leven dat daarop volgt. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.


De ontsnapping van Joel Rosenberg is een historische roman over twee mannen die ontsnappen uit concentratiekamp Auschwitz om de wereld te waarschuwen.

Een op waargebeurde feiten gebaseerde oorlogsroman over de liefde voor boeken, van de auteur van Het schooltje van Auschwitz.

‘Een wereld van verschil’ is een sprankelende romance en tegelijkertijd een ontroerend verhaal over in het reine komen met je verleden, Gods aanwezigheid in je leven erkennen en ontdekken waar je thuishoort.

Deze spannende historische roman kun je bijna niet meer wegleggen. Perfect voor de lezers van Susan Smit en Tracy Chevalier.

Lisa's zorgvuldig geplande leven wordt van de ene op de andere dag compleet overhoop gegooid in de meeslepende roman 'Vlucht naar München' van Marja van der Linden.


'Op roze wielen' van Olga van der Meer is een meeslepende roman over Lorraine, die met grote veranderingen moet leren omgaan.


Linda's verleden staat haar geluk in de weg, in de aangrijpende familieroman 'Beschadigde tijd' van Simone Foekens.

'Alleen' is het eerste deel van het Duet van het zwijgen, een aangrijpende serie van Greetje van den Berg waarin de lezer meegenomen wordt in de psychologische reis van Gerben.

Non-Fictie


In dit boek nemen Ariaan Baan en Jan Martijn Abrahamse de lezer mee in het leven en denken van Hauerwas, niet alleen om een vollediger beeld te geven van zijn theologische oeuvre, maar ook om te laten zien wat ‘Stanley’ drijft als theoloog en als mens.

Geloven in seizoenen belicht de seizoenen in het geloofsleven en in de kerk.

Indrukwekkende schilderijen, spectaculaire architectuur, bijzondere beelden en kostbare gewaden: het katholicisme is een inspiratiebron voor veelzijdige kunst en cultuur.

In Hart, hoofd, ziel laat Rachel Held Evans een bezield en theologisch licht schijnen over de vragen die vandaag de dag leven onder veel christenen, of het nu gaat om kerkgangers, twijfelaars of zoekers. Een boek voor iedereen die de kwetsbaarheid van geloven wil omarmen.

Jeugd


De gorilla en de jongen van Phil Earle is een meeslepend boek over een bijzondere vriendschap tussen een gorilla en een jongen tijdens WOII, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.

De jonge Arwyn breekt de wetten van zijn stam als hij een arend neerschiet. Hij krijgt het teken van de Banneling en wordt weggestuurd. Arwyn begint aan een lange en gevaarlijke zwerftocht.

Mijn knisperbijbeltje van Jacob Vium is een introductie tot bijbelverhalen voor de allerkleinsten.

Slaap lekker Gods kleintje van Jacob Vium is een kleurrijk en vrolijk knisperboekje voor de allerkleinsten, speciaal voor vlak voor het slapengaan.

KokBoekencentrum Uitgevers is de marktleider op het gebied van christelijke boeken. Op deze pagina vond u de nieuwste christelijke boeken van maart 2022. Meer van onze boeken zien? Klik dan hier.

Select Columns Layout
Insert Image