De zussen van Sea View – Julie Klassen

In het nieuwe jaar verschijnt er een nieuwe historische roman van Julie Klassen De zussen van sea view. Julie Klassen schrijft romans in de stijl van Jane Austen en de zusjes Brontë: vol historische details en intrigerende plots. Hou je van romantiek, negentiende-eeuws Engeland en Jane Eyre, dan zit je dus goed bij deze auteur! Voor ze fulltime ging schrijven, was Julie Klassen redacteur bij een uitgeverij van christelijke romans. Daar begeleidde ze bekende auteurs, zoals Beverly Lewis. In haar vrije tijd duikt ze graag in de boeken om onderzoek te doen voor haar historische verhalen. Verder is ze gek op reizen, BBC-series, lange wandelingen, hazenslaapjes en koffiedrinken met vrienden. Julie is getrouwd, heeft twee zoons en woont in Minnesota in de Verenigde Staten.

Onverwachte romantiek aan de kust van Devonshire: een heerlijke Regency-roman


De zussen van Sea View is het eerste deel in de nieuwe serie van Julie Klassen. Na de dood van hun vader besluiten drie zussen hun huis aan de kust open te stellen als pension voor ouderen die zorg nodig hebben. Zo kunnen ze in het onderhoud van hun doodzieke moeder voorzien.
Maar in plaats van vakantiegangers op leeftijd vinden aantrekkelijke jongeheren hun weg naar het pension en dus is er van rust aan zee geen sprake meer. De zussen worden heen en weer geslingerd tussen allerlei gevoelens van verlangen, plicht, weerzin, ambitie, onzekerheid en….liefde.

Meer boeken lezen van Julie Klassen? Dit is een grote aanrader!


Romantiek, moord en intrige in een voormalig klooster.

De echo van Swanford Abbey van Julie Klassen is een Regency-roman boordevol mysterie, intrige en romantiek. Wanneer Rebecca Lane afreist naar het tot hotel omgetoverde Swanford Abbey, kan ze niet vermoeden dat ze daar Sir Frederick tegen zal komen, de man die ooit haar hart brak. En ze had al helemaal niet kunnen raden dat Swanford Abbey het decor zou worden van de moord op een beroemde schrijver. Sir Frederick gaat op onderzoek uit en ontdekt dat er meerdere gasten zijn die een motief voor de moord hebben, onder wie Miss Lane…