Feelgood met een hart

Feelgood met een hart. Heb je daar al eens van gehoord? In deze blog lees je wat het inhoudt, voor wie het is en krijg je boeken te zien die bij het platform horen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder! 

Feelgood met een hart is een online platform van Kokboekencentrum waar prachtige feelgood-romans van o.a. Irene Hannon, Karen Kingsbury en Courtney Walsh in het zonnetje worden gezet. Feelgood met een hart zit veel op de sociale media kanalen, denk aan Instagram en Facebook. Het account heeft rond de 600 volgers en rond de 10 ambassadeurs! Ambassadeurs ontvangen de Feelgood met een hart boeken. Vervolgens schrijven zij daar recensies over en promoten ze die op hun sociale media kanalen. Een super leuke samenwerking dus!
Bij een Feelgood met een hart-roman moet je denken aan een verhaal met een stukje liefde en spanning tussen de karakters, en natuurlijk een happy end. Na het lezen van een van onze feelgoods, sla je de laatste bladzijde om met een glimlach.


Genade in Parijs - Karen Kingsbury

In Genade in Parijs van Karen Kingsbury zijn Ashley Baxter Blake en haar man achttien jaar getrouwd. Dit willen ze vieren met een tripje naar de lichtstad, waar ook een aantal van Ashleys schilderijen tentoongesteld worden.
Maar Ashley twijfelt… Jaren geleden maakte ze in Parijs de grootste fout van haar leven, die ze zichzelf nooit heeft kunnen vergeven. Ze bewaart nog steeds geheimen die niet aan het licht mogen komen. Een ontmoeting met een vroegere collega haalt al deze herinneringen weer naar boven. Zal teruggaan naar de stad waar het allemaal misging helpen om eindelijk rust te vinden?

Verschijnt op 10 november 2022

Op het juiste moment - Melissa Tagg

In Op het juiste moment van Melissa Tagg ligt het hart van Amelia Bently aan gruzelementen, maar haar nieuwe baan als redacteur bij de plaatselijke krant van Maple Valley geeft haar iets om voor te gaan. Zeker als die dreigt te worden opgeheven. Misschien dat een artikel over een onopgelost mysterie de krant kan redden…
Als de jonge weduwnaar Logan Walker hoort dat hij het krantje heeft geërfd, is hij van plan het snel te verkopen en zich er verder niet mee te bemoeien. Maar dan raakt hij betrokken bij de zoektocht van Amelia. En hoe gewond hun harten ook zijn, tegen overslaande vonken doe je niets.


Laat liefde niet wachten - meerdere auteurs

Laat de liefde niet wachten is de eerste Feelgoed met een hart-kerstnovellebundel! Drie heerlijke novelles van bekende auteurs: Deborah Raney, Courtney Walsh en Melissa Tagg. Verhalen over oude liefdes en nieuwe liefdes, en dat alles in die bijzondere tijd rond Kerst.
Een bundel om cadeau te geven of gewoon zelf te houden, omdat er niets fijners is dan wegdromen bij een romantisch verhaal als het buiten koud is. En ook als de feestdagen achter de rug zijn, zijn deze verhalen nog steeds heerlijk om te lezen.


Strandjuweel - Irene Hannon

In Strandjuweel van Irene Hannon is Christi Reece wanhopig. Lang liep haar leven op rolletjes, maar nu zit ze diep in de problemen. Daarom gaat ze naar het kustplaatsje Hope Harbor en vraagt een oude bekende om hulp: Jack.
Maar Jack wil niets te maken hebben met de vrouw die hem in het verleden heeft bedrogen. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd aan de kust van Oregon en daarin is geen plaats voor Christi, ook niet als ze vlakbij een mysterieus strandhuisje betrekt. Maar hij moet zijn mening bijstellen, zeker als blijkt dat hij háár hulp ook nodig heeft..