Laat liefde niet wachten – diverse auteurs

Laat de liefde niet wachten is de eerste Feelgood met een hart-kerstnovellebundel! Drie heerlijke novelles van bekende auteurs: Deborah Raney, Courtney Walsh en Melissa Tagg. Verhalen over oude liefdes en nieuwe liefdes, en dat alles in die bijzondere tijd rond Kerst.
Een bundel om cadeau te geven of gewoon zelf te houden, omdat er niets fijners is dan wegdromen bij een romantisch verhaal als het buiten koud is. En ook als de feestdagen achter de rug zijn, zijn deze verhalen nog steeds heerlijk om te lezen. Waar gaan de verhalen over? Lees het in deze blog!


In Een duwtje van de rug van Courtney Walsh ontdekt Hayes McGuire dat de legendarische anonieme koppelaarster van Nantucket zijn tante is. En wat nog schokkender is: hij krijgt de opdracht om voor haar in te vallen. Dit kan niet zonder Prudence, zijn beste vriendin… of is ze misschien toch meer dan dat?

In Een buitengewoon geschenk van Deborah Raney verliezen collega’s Rachal Hamblin en Caleb Janssen allebei hun baan als docent. Terwijl ze plannen maken voor een nieuwe toekomst, bloeit er iets moois op tussen hen. Maar dan blijkt dat hun toekomstplannen elkaar lelijk in de weg zitten.

In Een onvergetelijke kerst van Melissa Tagg valt schrijfster Maren Grant als een blok voor een covermodel van haar eigen boek. Als hij haar uitnodigt om over een jaar Kerst te komen vieren op de boerderij van zijn familie in Maple Valley, gaat ze daar graag op in. Maar eenmaal aangekomen loopt alles totaal anders dan verwacht…

Meer boeken van deze schrijfsters lezen? Hieronder staan een paar goeie aanraders!

Kijk omhoog - Courtney Walsh 
Het begint met een telefoontje. Juist als interieurdesigner en workaholic Lane Kelley op het punt staat de promotie van haar dromen binnen te slepen, moet ze halsoverkop terug naar haar geboorteplaats. Haar broer heeft een ongeluk gehad en ligt in coma. Met haar telefoon en laptop binnen handbereik probeert Lane haar aandacht bij haar broer én haar werk te houden. Lanes familie kan dit niet begrijpen en confronteert haar met pijnlijke jeugdherinneringen. En dan is er ook nog haar jeugdvriend Ryan… Als hij de muur die Lane heeft opgetrokken probeert te doorbreken, stuit hij op een afschuwelijk geheim uit het verleden. Lane en Ryan moeten de confrontatie aangaan met elkaar én met zichzelf. Maar misschien hebben ze alles al… en hoeven ze alleen nog maar omhoog te kijken.

Morgenlicht - Deborah Raney
‘Morgenlicht’ van Deborah Raney is het eerste deel in een nieuwe serie over de drie zusjes Chandler.

Na de dood van hun moeder heeft hun vader opeens een piepjonge vriendin. Na zijn vertrek voelt de oudste zus, Phee, zich verantwoordelijk voor het gezin. Het leven rondom haar heen gaat door, maar zij heeft het gevoel dat haar leven stilstaat. Dan komt Quinn Mitchell, haar vaders zakenpartner, met een interessante uitdaging, die ze graag aanneemt. Ze had er echter niet op gerekend dat hij verliefd op haar zou worden…







Als gebed de hemel raakt - Melissa Tagg
Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Marshall Hawkins heeft zo zijn eigen trauma’s en was eigenlijk van plan om maar één nacht in Everwood te blijven. Maar Mara straalt iets uit dat maakt dat hij wil blijven. Terwijl Marshall en Mara hun best doen om de bed & breakfast weer winstgevend te krijgen, worden ze meerdere keren geconfronteerd met de problemen die hen naar Everwood hebben geleid… maar ontdekken ze daarnaast een prachtige liefde die hen voorwaarts helpt.