Voor liefhebbers van ‘Het geluk van de wolf’

Voor de liefhebbers van 'Het geluk van de wolf' is hier een selectie soortgelijke prachtige romans.

Vlucht naar München

Lisa's leven verloopt volledig volgens plan: ze is jong, heeft een goede baan en een leuke vriend – totdat ze erachter komt dat hij getrouwd is met een ander. Ze vlucht naar München, waar haar zus Iris woont, zodat ze haar problemen niet onder ogen hoeft te komen. Al snel ontdekt ze dat je helaas niet kunt vluchten voor wat je zelf meedraagt. Welke moeilijke beslissingen moet Lisa allemaal nemen?

'Vlucht naar München' van Marja van der Linden is een aangrijpende roman over verraad, schokkende ontdekkingen en liefde.

De familie Kleinveld is al jaren eigenaar van de hoeve Lommedijk in het boerendorp Vastricht. Ze vormen een belangrijke boerenfamilie en streven er dan ook naar om goed te trouwen. Maar soms zegt het gevoel iets anders. Enige zoon Egbert wordt verliefd op de bakkersdochter, maar trouwt onder druk van zijn ouders met boerendochter Jaan. Uit dit huwelijk worden twee zoons geboren en de geschiedenis herhaalt zich. Kan de ware liefde op deze hoeve een plek vinden?

'Het geslacht Kleinveld' is een heerlijke boerenroman van Clemens Wisse. Hij neemt de lezer opnieuw mee in het leven op het platteland, waar liefde en traditie soms lijnrecht tegenover elkaar staan.

Het geslacht Kleinveld
De kracht van de liefde

Gard Donkers woont met zijn vader en twee broers in een plaggenhut op de hei. Als hij in de turf gaat werken, ontmoet hij de dochter van de grote vervener, Evelina. De gevoelens tussen de twee bloeien al snel op, maar voor Evelina is een andere toekomst uitgestippeld dan met Gard. Met de jaren komen hun werelden nog verder uit elkaar te liggen, maar door één gebeurtenis zijn ze volledig op elkaar aangewezen.

'De kracht van de liefde' van Mary Schoon is een aangrijpende historische familieroman over de liefde die alles overwint.

Sterrenbaai van Irene Hannon is het romantische, zesde deel in de verslavende Hope Harbor-serie. De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is. Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingkracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen…

Sterrenbaai