Blogtour Het geluksexperiment

9 november verschijnt Het geluksexperiment van Courtney Walsh, een vrolijke feelgoodroman met diepgang.


'De boeken van Courtney Walsh weten steeds weer mijn hart te veroveren.'

- Becky Wade


Het geluksexperiment

De dertigjarige wetenschapper Isadora Bentley weet één ding zeker: geluk is geen keuze. Voor sommige mensen is het gewoon niet weggelegd, en helaas is zij een van die mensen. Op de universiteit bemoeit ze zich nauwelijks met haar studenten, haar buren ontwijkt ze zoveel mogelijk en ze is van plan nóóit meer aan een relatie te beginnen, zéker niet met wetenschapper…

Als ze in een damesblad op een artikel stuit met daarin 31 manieren om gelukkig te worden, besluit Isadora alle 31 punten te weerleggen. Maar als het experiment vordert en ze ondertussen een knappe professor ontmoet, begint Isadora te twijfelen aan haar hypothese. Misschien bestaat er toch wel een manier om geluk te vinden?


Insert Image
Insert Image
Insert Testimonial

Lees alle recensies

Select Columns Layout
Select Columns Layout

"Wat heb ik genoten van dit boek! Courtney neemt je als lezer door haar schrijfwijze helemaal mee in het verhaal van Isadora en haar zoektocht naar geluk."

9-11 @joyceslibrary

"Het duurde niet heel lang voordat ik viel voor de sociaal onhandige Isadora en voor de schrijfstijl van Courtney Walsh. Het verhaal wordt met humor, directheid en veel gevoel verteld, en ik ben absoluut fan van de ongefilterde uitspraken die Isadora er op elk moment uit kan gooien. De auteur heeft mij daar vaak om laten lachen."

10-11 @sheila_hjv_inbooks

"Dit boek is iets voor jou als je graag leest over:
🍀 Geluk beproeven
♥️ Nieuwe relaties
🌹 Contemporary romance
📄 Wetenschappelijke onderzoeken"

13-11 @sanny.sparks

Select Columns Layout

"Het geluksexperiment is, ondanks dat Isadora 30 is, een ‘coming of age’ feelgood dat barst van de humor en grappige, maar ook awkward situaties. Dit geeft een mooie balans aan de wat zwaardere onderwerpen die ook aan bod komen. Aan de hoofdpersoon moet je misschien even wennen, maar daarna sluit je haar in je hart."

14-11

 @karinleest_kobo_romance

"Zeker een boek met veel humor!"

15-11 @boek.enbeest

"Een fijne, lieve feelgood boordevol grappige en serieuze momenten en kleurrijke personages!"

16- 11 @bookaholic_debbie

"De humor die Courtney gebruikt waren voor mij geluksmomentjes die een lach op mijn gezicht toverden. Het past helemaal in mijn straatje haar soort humor."

17-11 @love.boeken

"Wat een mooie mensen zijn er in de wereld, als je het maar ziet. De allerbelangrijkste boodschap die ooit wel eens tegen mij ook is gezegd: je kunt alleen jezelf gelukkig maken, een ander kan dat niet voor je doen."

20-11 @bietjesboeken

"Dit is een heerlijk slow-burn feelgood roman met een goede balans tussen serieuze en grappige momenten. Een aanrader voor liefhebbers van feelgood roman."

21-11 @caroleest

Meer informatie over de blogtour

Bij KokBoekencentrum Uitgevers organiseren met plezier blogtours. Omdat we het leuk vinden om boeken met jullie te delen en kunnen niet wachten om de recensies van onze bloggers te lezen. Wil je deelnemen aan de blogtour Het geluksexperiment ? Reageer dan snel en mail ons!

  • Reageer op de oproep op onze sociale media door te mailen naar promotie@kokboekencentrum.nl
  • Stel jezelf en je platform voor in de mail.
  • Je ontvangt van ons bericht als je bent uitgekozen voor deelname (max. 10) en een pdf.
  • In onze bevestigingsmail wordt ook de datum voor jouw publicatie weergegeven.
  • Voor jouw publicatiedatum ontvangen wij jouw inhoud.
  • Op jouw publicatiedatum deel je recensie op jouw platform en social media en tagt op Facebook @kbuitgevers en op Instagram @kokboekencentrum.romans.
  • Wij delen jouw posts en content op onze social media en via onze website.