Aan de andere kant van de bergen

ISBN:
9789029723473
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
400 pag.
Verschenen:
08-04-2015

Aan de andere kant van de bergen van Elizabeth Musser vertelt het ontroerende verhaal van een vluchtelingengezin uit Iran. Een ode aan de vrijheid.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 24,99
Bestel

Als Bobbie Blake te horen krijgt dat ze ongeneeslijk ziek is, besluit ze met haar nichtje Tracie terug te gaan naar The Oasis, een vluchtelingencentrum in Oostenrijk waar ze jaren geleden heeft gewerkt. Terug op de plek waar zo veel herinneringen liggen, worden Bobbie en Tracie direct gegrepen door de nood van de vluchtelingen en met name door het verhaal van de Iraanse Hamid. Het dochtertje van Hamid is betrapt met een bijbel in haar bezit en sindsdien loopt het hele gezin gevaar. Kan een netwerk van hulpverleners het gezin op tijd in veiligheid brengen? En ten koste van wat?

Als pastoraal begeleider van zendingswerkers wordt Elizabeth Musser dagelijks met de rauwe realiteit van het vluchtelingenbestaan geconfronteerd. Bemoediging speelt dan ook een grote rol in haar romans. Eerder verschenen van haar hand onder andere de romans Het huis op de heuvel en Schuilplaats.

ISBN:
9789029723473
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
400 pag.
Verschenen:
08-04-2015

Gratis inkijkexemplaar