Chawa

ISBN:
9789043517089
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
318 pag.
Verschenen:
15-10-2009

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 23,99
Bestel

Het is het oudste verhaal ooit verteld. Nu horen we opnieuw hoe het allemaal begon – uit de mond van de moeder aller levenden. Dit is Eva zoals je haar nog niet kende. Luister en huiver.

‘Word wakker.’ Op dit gefluisterde bevel opent Chawah haar ogen in het paradijs. Met dezelfde woorden begint ook haar openhartige relaas. Over haar schepper. De tomeloze liefde voor ‘de adam’. De schoonheid van de slang. Het toenemende verlangen naar de verboden vrucht. De worsteling met onmacht. En de ondergang van de wereld, die vervalt tot een plaats waar vrede ver te zoeken is. Eva vertelt daarmee niet alleen haar eigen verhaal, maar dat van ons allemaal. En spaart niets of niemand.

Chawa. De naam klinkt als een vurige zucht.
Ik ben de levenskracht, die wordt uitgedrukt in een fluistering.
Als de adem van de Ene, die de adam de levensvonk gaf…
Ik leef.

ISBN:
9789043517089
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
318 pag.
Verschenen:
15-10-2009

Ik heb geen woorden om de hartverscheurende schoonheid van dit boek te beschrijven

Nicole Baart Er is veel geschreven over Eva, maar ik heb het nog nooit zon gedetailleerd, eerlijk en gepassioneerd verhaal over de eerste vrouw op aarde gelezen. Een indrukwekkend boek wat mijn aandacht heeft vastgehouden tot de laatste bladzijde. - Claire van Duyvenbode, liedschrijfster en zangeres  'De geschiedenis van onze wording in slow motion. Hierdoor zie je wat eerst onzichtbaar was en vallen oorzaak en gevolg op hun plek. Dit boek heeft me niet alleen meer geleerd over Eva's leven, maar ook over dat van mij.' – Guurtje Leguijt, schrijfster 'Erg mooie roman. Ik heb ervan genoten.' – Nederlands Dagblad  'In Chawa zien we onszelf terug, haar heimwee naar God en herstel van de schepping is óns heimwee. Dat maakt het sterk.' – EO Visie 'Over dit boek raak ik maar niet uitgedacht' – Sylvia Oosterwijk, boekverkoper  

Gratis inkijkexemplaar