De erfenis van St. Silvanus

ISBN:
9789029726184
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
496 pag.
Verschenen:
04-04-2017

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 23,99
Bestel

‘De erfenis van St. Silvanus’ is de eerste roman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore. 

Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. Maar Adella Atwater, de manager van haar grootmoeders appartementencomplex St. Silvanus, dringt aan en vergoedt de kosten, en dus stapt Jillian toch in het vliegtuig. 

Zodra ze is geland, weet ze niet hoe snel ze weer weg moet uit het St. Silvanus met zijn bijzondere bewoners. Maar dan blijkt dat haar vader is vermoord en raakt haar leven ongewild verstrengeld met dat van de kleurrijke saints en sinners van het St. Silvanus. Wie zit er achter de bizarre teksten en de vreemde souvenirs op de trap? Rust er een vloek op haar familie? Of is het gewoon dit gekke oude huis dat voor problemen zorgt? Zonder dat ze het doorheeft, loopt Jillian recht in het gevaarlijke web van de donkere geschiedenis van haar familie. 

Beth Moore is de oprichter van de stichting Living Proof Ministries, die als doel heeft vrouwen te leren hoe ze van Gods woord kunnen houden en dat in hun leven uitdragen. Haar bijbelstudies en dagboeken worden wereldwijd gelezen en gebruikt.

<div data-configid="5493772/46790771" style="width:706px; height:350px;" class="issuuembed"></div><script type="text/javascript" src="//e.issuu.com/embed.js" async="true"></script>

ISBN:
9789029726184
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
496 pag.
Verschenen:
04-04-2017

'De erfenis van St. Silvanus is meer dan een lievige romance, meer dan een spannende thriller. En ook meer dan een hapklare bekeringsgeschiedenis. Losse eindjes dagen je als lezer uit om ze zelf in te vullen. En het boek herlezen op zoek naar dingen die je misschien gemist hebt, is geen straf. Al met al heb ik de roman met erg veel plezier gelezen, niet het minst vanwege de droge humor.  '

Nederlands Dagblad

Gratis inkijkexemplaar