Extra materiaal boekhandel

Onderstaand materiaal kunt u gebruiken om uw eigen online verkoop te stimuleren of om de klanten ervan op de hoogte te stellen dat een boek in uw boekhandel beschikbaar is. In sommige gevallen is het mogelijk om uw eigen logo te laten toevoegen aan het materiaal.

Insert Image
Insert Image

Thrillerwerken 2020: in the spotlight bestsellerauteur Joel C. Rosenberg!


Op zoek naar dat ene verloren meisje laat hij 99 anderen achter!


Dineke Epping schittert opnieuw met haar nieuwe roman!


puur magazine voorjaar 2020

PUUR! Magazine voorjaar 2020staat tjokvol avontuur. Groot en klein avontuur. Ga mee op avontuur met Carola Schouten, Elly en Rikkert en vele anderen!

Insert Video

Neem een kijkje achter de schermen bij de Bellinga’s in ‘Het grote Bellingaboek’! Bijna iedereen kent de Bellinga’s. Elke dag maken ze een vlog over hun gezinsleven. Hun missie is om motivatie, inspiratie, liefde, geloof en hoop mee te geven aan hun volgers.

Vakantieleestips

Geïnspireerd door zijn eigen levensverhaal geeft Van Essen een intieme inkijk in de eenzame wereld van een gokverslaafde die het voor elkaar krijgt om uit het dal te klimmen.
‘Het eerste transport’ van Heather Macadam is het waargebeurde verhaal van 999 joodse meisjes, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Auschwitz tewerkgesteld werden.

‘Ik ben een Bijbelontdekker’ van Corine Zonnenberg is een praktisch boek vol proefjes bij de Bijbel. Aan de hand van experimentjes en opdrachten bij Bijbelverhalen ontdekken kinderen de Bijbel. De proefjes kunnen ze samen met volwassenen uitvoeren.

‘De voetballende ballerina’ van Henriët Koornberg-Spronk is het eerste deel in de sportieve kinderboekenreeks ‘Frnz4ever’.


In het prachtige jeugdboek ‘De balletschoenen van Aya’ van Catherine Bruton slaat de elfjarige Aya samen met haar moeder en broertje op de vlucht voor de oorlog in Syrië.

Insert Image
Insert Image
Insert Image
Add Content Block
Add Content Block
Add Content Block
Add Content Block
Add Content Block
Insert Image

Enter your text here...