Extra materiaal boekhandel

Onderstaand materiaal kunt u gebruiken om uw eigen online verkoop te stimuleren of om de klanten ervan op de hoogte te stellen dat een boek in uw boekhandel beschikbaar is. In sommige gevallen is het mogelijk om uw eigen logo te laten toevoegen aan het materiaal.

Insert Image

Neem een kijkje achter de schermen bij de Bellinga’s in ‘Het grote Bellingaboek’! Bijna iedereen kent de Bellinga’s. Elke dag maken ze een vlog over hun gezinsleven. Hun missie is om motivatie, inspiratie, liefde, geloof en hoop mee te geven aan hun volgers.

eindelijk vrij asia bibi

Eindelijk vrij is het autobiografische verhaal van de Pakistaanse christin Asia Bibi, die negen jaar gevangen zat om haar geloof. De beschuldiging luidde: godslastering na een ruzie over de vraag of ze als christen het waterglas mocht delen met haar moslimcollega’s. Ze werd veroordeeld tot de doodstraf. In dit boek vertelt Asia haar verhaal. Het is het verhaal van lijden om het geloof en kracht en redding van God.

Wie omkijkt is het verhaal van een wanhopige moeder en haar jonge zoon op de vlucht voor de wraak van het drugskartel.
Dit boek kwam in 1 week binnen op #1 in The New York Times Bestsellerlijst!

‘Een verpletterend verhaal over onheil, overlevingsdrang en liefde.’ – THE NEW YORK TIMES

Tag #wieomkijkt op uw social media, we delen onze verhalen graag.


Geïnspireerd door zijn eigen levensverhaal geeft Van Essen een intieme inkijk in de eenzame wereld van een gokverslaafde die het voor elkaar krijgt om uit het dal te klimmen.
‘Het eerste transport’ van Heather Macadam is het waargebeurde verhaal van 999 joodse meisjes, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Auschwitz tewerkgesteld werden.

‘Ik ben een Bijbelontdekker’ van Corine Zonnenberg is een praktisch boek vol proefjes bij de Bijbel. Aan de hand van experimentjes en opdrachten bij Bijbelverhalen ontdekken kinderen de Bijbel. De proefjes kunnen ze samen met volwassenen uitvoeren.

‘De voetballende ballerina’ van Henriët Koornberg-Spronk is het eerste deel in de sportieve kinderboekenreeks ‘Frnz4ever’.


In het prachtige jeugdboek ‘De balletschoenen van Aya’ van Catherine Bruton slaat de elfjarige Aya samen met haar moeder en broertje op de vlucht voor de oorlog in Syrië.

Insert Image
Insert Image
Insert Image