Cadeautip voor de feestdagen: Bloei als de bloemen

Weet je nog niet wat je jouw dierbaren geeft deze feestdagen? Verras ze deze feestdagen met een prachtig boek. Onze tip: Bloei als de bloemen, een prachtig, poëtisch boek om te koesteren en te geven. Bestel het boek voor 31 december en de verzending is gratis!

Bloei als de bloemen

'Bloei als de bloemen' van Morgan Harper Nichols is een prachtig vormgegeven, poëtisch boek vol rake teksten over levenskunst; een kleurrijk cadeau om te koesteren en door te geven.

Met Bloei als de bloemen schrijft Morgan Harper Nichols een hoopvol feest, een genadevolle ontmoeting, een rustplaats voor het hart, een balsem voor je wonden en een lofzang op de vrijheid. Een ultieme liefdesbrief voor je hoofd, hart, ziel en lichaam. Vol hoop en reminders dat het leven zwaar kan zijn, maar juist daardoor ook zo waardevol. Dat het licht altijd weer doorbreekt, hoe donker het ook is. En dat je tot bloei komt, altijd. Een prachtig, poëtisch boek vol rake teksten, vergelijkbaar met bijvoorbeeld het werk van Rupi Kaur. Dit boek is een prachtig cadeau om te koesteren en door te geven.

  • Bestel nu voor €20,00
  • Gratis verzending!
  • Vóór 19:00 uur besteld? Binnen twee dagen in huis

Over de auteur

Morgan Harper Nichols is  een christelijke muzikante, artiest, songwriter en auteur. De vraag hoe we verbinding kunnen maken staat centraal in haar werken. In 2019 heeft ze haar eigen app, genaamd Storyteller, gelanceerd. In de app deelt ze haar woorden en werken met ons. Ook heeft ze een eigen winkel en blog: Garden24. 

Interview met Morgan Harper Nichols

Lees gratis een fragment uit Bloei als de bloemen

Wat anderen zeggen over dit boek

'Bladzijde na bladzijde - en elk ervan is een kunstwerkje op zich door de warme kleuren, mooie eenvoudige illustraties en patronen en vaak creatieve weergave van de woorden - word je er expliciet of tussen de regels door aan herinnerd dat het leven waardevol is en het waard om met hart en ziel geleefd te worden.' 

Leeslievelings
Blog

Insert Testimonial

Meer cadeautips voor de feestdagen

De jongen, de mol, de vos en het paard
Knock-out