Cadeautip voor de feestdagen: De jongen, de mol, de vos en het paard

De tijd van geven staat weer voor de deur. Wie verras jij deze feestdagen met een prachtig boek? Maak een dierbaar familielid, een lieve vriend(in) of je favoriete collega blij met het liefste boek van Nederland! Een prachtig boek perfect voor de feestdagen. Bestel voor 31 december en de verzending is gratis!

De jongen, de mol, de vos en het paard

'De jongen, de mol, de vos en het paard', vertaald door Arthur Japin, is een prachtig verhaal van Charlie Mackesy over vriendschap, liefde en jezelf zijn.

‘Wat wil jij worden als je groot bent?’ vroeg de mol. ‘Lief,’ zei de jongen. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van ‘The Boy, the Mole, the Fox and the Horse’ is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.

  • Bestel nu voor €20,00
  • Gratis verzending!
  • Vóór 19:00 uur besteld? Binnen twee dagen in huis

Over de auteur

Charlie Mackesy


Charlie Mackesy werd geboren tijdens een ijskoude winter in Engeland. Hij heeft nooit een kunstopleiding gevolgd, maar trok in Amerika een tijd op met een portretschilder, die hem alles leerde over anatomie. Hij begon zijn carrière als cartoonist voor 'The Spectator' en illustreerde diverse boeken. Daarna werden zijn illustraties en kunstwerken geëxposeerd in kunstgaleries. Charlie heeft genoten van het maken van 'De jongen, de mol, de vos en het paard' en leeft graag in hun wereld.


Insert Video

Lees gratis een stuk uit De jongen, de mol, de vos en het paard

Wat anderen zeggen over dit boek

‘De wereld waarin ik wil leven, is de wereld die Charlie Mackesy bedacht heeft.’

Elizabeth Gilbert
Auteur

‘Zo’n lief boek.’

Arthur Japin
Auteur

‘Bijzonder troostrijk als je het even niet ziet zitten.’

André van Duin
Komiek

‘Ik hou zo veel van dit verhaal!’

Oprah Winfrey
Televisiepresentatrice

‘Echt zo’n lief kinderboek dit. Met de mooiste illustraties en vol verhaaltjes en uitspraken waar kids én wij volwassenen van kunnen leren.’

Kelly Weekers
Auteur

Meer cadeautips voor de feestdagen

Knock-out
Bloei als de bloemen