Cadeautip voor de feestdagen: Knock-out

De tijd van geven staat weer voor de deur nu de feestdagen eraan komen. Heeft u nog geen cadeau voor uw familie, vrienden of collega's? Geef een boek cadeau! Een cadeautip van ons is Knock-out van Joop Gottmers en Henk Stoorvogel. Bestel uw boek voor 31 december en de verzending is gratis!

Knock-out

Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Een gewone knul belandt in de drugshandel. Een crimineel gaat knock-out.

Joop Gottmers groeide op als zoon van een café-eigenaar. Zijn leven ontaardde in een uitzichtloze keten van geweld, drugs, heel veel geld en nog meer ellende. Toen ontmoette hij God en dat was het begin van een weg terug, met vallen en opstaan.

Henk Stoorvogel was oprichter van Athletes in Action Nederland en de mannenbeweging De 4e Musketier. Hij is voorganger van een evangelische gemeente en (mede)auteur van verschillende boeken. Voor Knock-out trok hij een tijd op met Joop Gottmers. Samen zetten ze dit rauwe levensverhaal op papier.

  • Bestel nu voor €17,50
  • Gratis verzending!
  •  Vóór 19:00 uur besteld? Binnen twee dagen in huis
Insert Guarantee Box

Over de auteurs van Knock-out

Joop Gottmers

Joop Gottmers groeide op als zoon van een café-eigenaar. Zijn leven ontaardde in een uitzichtloze keten van geweld, drugs, heel veel geld en nog meer ellende. Toen ontmoette hij God en dat was het begin van een weg terug, met vallen en opstaan. Samen met Henk Stoorvogel heeft hij het boek Knock-out geschreven.

Henk Stoorvogel


Henk Stoorvogel is voorganger in de evangelische gemeente Vrije Evangelisatie in Zwolle en de oprichter van de mannenbeweging 'De 4e musketier'. Tevens is hij de oprichter van de Nederlandse afdeling van de organisatie Athletes in Action. Henk Stoorvogel studeerde theologie en communicatiewetenschappen. In samenwerking met Mark van Vuuren schreef hij Klink.

Gesprek met Joop Gottmers

Lees gratis een stuk uit Knock-out

Wat anderen zeggen over dit boek

Insert Testimonial
'Toen ik dit boek begon te lezen, kon ik niet meer stoppen. Ik herkende zoveel, mijn politiehart klopte een versnelling hoger. Diep in de nacht las ik de laatste bladzijde en deed ik het boek met een glimlach dicht.'

Meino Dam
Politieteam Bergen op Zoom

Meer cadeautips voor de feestdagen

Bloei als de bloemen
De jongen, de mol, de vos en het paard
Insert Call to Action