Cleo Wade

Cleo Wade

Cleo Wade is een Amerikaanse auteur, activist, dichter en kunstenaar. In 2018 bracht zij haar eerste boek Heart Talk: Poetic Wisdom for a Better Life uit. Daarna volgenden al snel Where to Begin: A Small Book About Your Power to Create Big Change in Our Crazy World en Heart Talk: The JournalHaar nieuwste boek What the road said is nu in het Nederlands verkrijgbaar: Wat de weg mij vertelde. In dit poëtische prentenboek komen grote levensvragen aan bod voor kinderen en volwassenen. 

Wade werd in 2017 door Fast Company toegevoegd aan hun lijst Most Creative People in Business. In 2018 was ze finaliste in de Shorty Awards voor Literatuur. 

Kijk voor meer informatie op www.cleowade.com.

Wade's nieuwste boek: Wat de weg mij vertelde

Wat de weg mij vertelde

‘Wat de Weg mij vertelde’ van Cleo Wade is een poëtisch prentenboek over grote levensvragen voor kinderen vanaf vier jaar en volwassenen. Elk kind stelt grote vragen, zoals: Wat moet ik doen als ik bang ben? of Wat als ik de verkeerde kant op ga? In dit boek laat de dialoog tussen de Weg en de hoofdpersoon zien dat het niet erg is om bang te zijn en soms de verkeerde afslag te nemen. Laat je leiden door vriendelijkheid en nieuwsgierigheid, en onthoud dat het belangrijkste is om altijd door te gaan en niet op geven. Een tijdloos prentenboek met prachtige illustraties, dat inspiratie biedt voor jong en oud. Een uitnodiging om jezelf te zijn, kwetsbaarheid te tonen en nieuwsgierig te blijven.