De kust van Devonshire serie van Julie Klassen

Deze nieuwste serie van Julie Klassen neemt je mee naar een Engelse kustplaats Sidmouth. Na de dood van hun vader besluiten drie zussen hun huis aan de kust open te stellen als pension Sea View voor ouderen die zorg nodig hebben. Maar in plaats van vakantiegangers op leeftijd vinden aantrekkelijke jongeheren hun weg naar het pension…


Na de dood van hun vader besluiten drie zussen hun huis aan de kust open te stellen als pension voor ouderen die zorg nodig hebben. Zo kunnen ze in het onderhoud van hun doodzieke moeder voorzien.

Maar in plaats van vakantiegangers op leeftijd vinden aantrekkelijke jongeheren hun weg naar het pension en dus is er van rust aan zee geen sprake meer. De zussen worden heen en weer geslingerd tussen allerlei gevoelens van verlangen, plicht, weerzin, ambitie, onzekerheid en….liefde.
Pension Sea View opent opnieuw de deuren voor geheimen en romantiek. Als de hertog en hertogin van Kent intrekken in de aangrenzende vakantiewoning, wordt de zussen gevraagd onderdak te bieden aan hun mannelijke personeel. Ondertussen besluit Emily haar schrijversdromen te vervullen en krijgt ze hierbij hulp van de aantrekkelijke secretaris van de hertog.

Maar wanneer een onverwachte gast opduikt in Sea View, wordt ze verscheurd tussen haar verlangens en haar toekomstdromen
Over Julie Klassen

Julie Klassen schrijft romans in de stijl van Jane Austen en de zusjes Brontë. Hou je van romantiek, negentiende-eeuws Engeland en Jane Eyre, dan zit je dus goed bij deze auteur! 

Voor ze fulltime ging schrijven, was Julie redacteur bij een uitgeverij van christelijke romans. In haar vrije tijd duikt ze graag in de boeken om onderzoek te doen voor haar historische verhalen. Eerst als standalones maar nu ook in een serie-vorm.

Ze is gek op reizen naar Engeland, BBC-series, lange wandelingen, hazenslaapjes en koffiedrinken met vrienden. Julie is getrouwd, heeft twee zoons en woont in Minnesota in de Verenigde Staten.


Bekijk nu deze boodschap van Julie Klassen voor haar Nederlandse lezers!

Select Columns Layout
Select Columns Layout
Select Columns Layout
Select Columns Layout
Insert Content Template or Symbol