Eline Hoogenboom

Eline Hoogenboom

Eline Hoogenboom is een bekende naam in christelijk Nederland. Ze is moeder van twee kinderen, die ze graag wil leren om hun grenzen aan te geven. Als coach geeft ze advies aan ondernemers om hun bedrijf naar een nieuw niveau te tillen. Ook staat ze voor organisaties klaar om online community's op te richten, nieuwe concepten te bedenken of nieuwe doelgroepen te bereiken.

Van haar verschenen eerder #notsoperfectTijd met God, Hartsrust en de Villavie Voluit Leven PlannerKijk voor meer informatie op www.eline-hoogenboom.nl.

Hoogenboom's nieuwste boek: Daantje durft alles

Daantje durft alles

‘Daantje durft alles’ van Eline Hoogenboom is een thematisch prentenboek voor kinderen vanaf 2 jaar over ‘nee’ durven zeggen. Met illustraties van Anne Sara Schenk-Verloop.

Als Daantje op Durfal Dinsdag in haar superheldencape naar de speeltuin gaat, neemt ze zich voor dat ze alles durft. Maar die karretjes zijn toch wel heel hoog en snel… Durft ze het durfalwoord NEE te gebruiken? En wat doet ze als een juf haar haar aan wil raken? Daantje zegt nee! is een vrolijk verhaal dat elk kind herkent. Dit prentenboek zet in op zelfvertrouwen, en nee durven zeggen als je iets niet fijn of leuk vindt.