Feelgood Zomeractie 2024

Maak tijdens de actieperiode van 1 juni t/m 31 augustus kennis met de grote diversiteit aan Feelgood met een hart-titels. Geniet van de heerlijke Feelgoods:
Ik red me wel van Leanne Pots, Om eerlijk te zijn van Tammy Gray, Midden in de storm van Karen Kingsbury en Bloesempad van Irene Hannon, voor maar € 15,00 per stuk. 

Boeken in de Feelgood Zomeractie 2024

Gerelateerde uitgave:

Ik red me wel

Ik red me wel van Leanne Pots is een romantisch verhaal over twee totaal verschillende mensen die zich ondanks alles enorm tot elkaar aangetrokken voelen.

De stadse Nora wil niets liever dan onafhankelijk zijn. Het verleden heeft haar geleerd zich nooit te hechten aan een man. Wanneer ze het vakantiehuisje van haar oma erft op het Twentse platteland, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen en te verkopen. Het plattelandsleven is immers niets voor haar. Haar buurman, boer Abel, wil haar graag helpen, maar Nora zit niet op zijn hulp te wachten. Pas als ze ontdekt dat ze de klus niet alleen kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal ze hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer gevoelens ze voor elkaar krijgen. Voor een serieuze relatie zijn ze echter te verschillend. Hij wil iemand die van het boerenleven houdt en zij wil op eigen benen kunnen staan. Gaat het Nora en Abel lukken om ondanks alles de liefde een kans te geven?


Select Columns Layout

Om eerlijk te zijn

In Om eerlijk te zijn van Tammy Gray grijpt January Sanders alles aan om haar liefdesverdriet te ontsnappen. Als ze een tijdelijke baan aangeboden krijgt in de kerk van haar tante, neemt ze deze kans dan ook met beide handen aan ondanks dat ze niet gelovig is. Ze besluit die gedachten voor zich te houden en de gemeenschap te helpen terwijl ze haar gebroken hart heelt. Maar als ze in de kerk een knappe, gelovige gitarist ontmoet, wordt het toch steeds lastiger om haar leugentje om bestwil vol te houden.

January besluit toch te blijven, zelfs als dat betekent dat ze moet doen alsof ze in God gelooft. Liegen over haar geloof wordt nog moeilijker als ze regelmatig haar tantes tuinarchitect tegen het lijft loopt. Hij lijkt alles over haar verleden te weten en wijst haar meedogenloos op haar fouten. Zal haar weerstand tegen de waarheid haar kans op geluk vergooien? 


Midden in de storm

Midden in de storm van Karen Kingsbury is een emotionele en hoopvolle roman over de familie Baxter die in Nederland zoveel harten heeft gestolen. Het verhaal speelt zich af vóór Nooit te laat, het boek waarmee het allemaal begon.

Er is storm op komst terwijl de familie Baxter zich klaarmaakt de bruiloft van Kari. Twijfels en conflicten komen opeens aan het licht. Moeder Elizabeth maakt heeft een akelig voorgevoel.

Kari krijgt plotseling last van koudwatervrees. Ondertussen is haar broer Luke boos op hun zus Ashley, die net uit Parijs is gekomen als een alleenstaande moeder en hun ouders met veel te veel zorg opzadelt. Ashley en haar zus Brooke lijken het geloof, dat altijd de lijm is geweest die de familie bij elkaar hield, te hebben verloren. En Kari kan maar niet begrijpen waarom Ashley haar goede vriend Landon Blake blijft afwijzen, terwijl hij duidelijk nog steeds veel om haar geeft.

Terwijl de storm zijn hoogtepunt bereikt, komen er schokkende waarheden aan het licht. Kan de familie Baxter ook in deze omstandigheden een hechte familie blijven?


Gerelateerde uitgaven:

Bloesempad

Bloesempad van Irene Hannon speelt zich af in het idyllische kustplaatsje Hope Harbor.

Na een grote tegenslag is Ashley Scott toe aan een nieuw begin. Ze besluit naar Hope Harbor te verhuizen, waar ze een bouwvallig huis heeft gekocht. Jonathan Gray weet niet goed wat hij met de knappe vrouw aan moet die is ingetrokken op het landgoed naast zijn huis. Haar aanwezigheid gaat hem niks aan totdat ze zijn hulp inroept.

Wanneer hij merkt dat hij gevoelens voor haar krijgt, werpt hij een muur tussen hen op. Er is geen plek in zijn leven, en zijn hart, voor romantiek. Ashley en Jonathan zullen hun krachten moeten bundelen om het vervallen huis om te toveren tot een plek vol liefde en vreugde.

Gerelateerde uitgaven:

Meer Feelgood

Volg @feelgoodmeteenhart op Instagram en Facebook voor alle leuke nieuwtjes over onze Feelgood romans. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte! 

Select Columns Layout