Geloof, hoop en ravage-Nick Cave-blogtour

7 maart 2024 verschijnt de Nederlande versie van de bestseller van Nick Cave en Sean O'Hagan, Geloof hoop en ravage, over de levensreis van een popidool.Geloof, hoop en ravage is een weerslag van gesprekken van popzanger Nick Cave met vriend en journalist Sean O’Hagan. In dit betoverende boek onthult Nick Cave zijn diepe emoties. Het verkent existentiële vragen over geloof, kunst, muziek, vrijheid, verdriet en liefde en stapt zonder terughoudendheid Caves levensreis in. Van zijn vroege jeugd tot het heden, met inbegrip van zijn liefdes, zijn onwankelbare arbeidsethos en zijn opmerkelijke metamorfose in recente jaren. Dit boek reikt ladders van hoop en inspiratie aan, gebracht door een ware visionair.

Muziekboek van het jaar volgens de Daily Telegraph, The Sunday Times en Telegraph

Ik geloof niet dat ik ooit zo'n diepgaande zoektocht heb gelezen over hoe geloof werkt, hoe creativiteit werkt en hoe verdriet met beide verweven is. - Rowan Williams, aartsbisschop van Canterbury (2003-2012)

Dit prachtige boek is een klaagzang, een feest, een schreeuw, een seculier gebed, een strijdkreet, een meditatie en een voortreffelijke verwoording van menselijke conditie. Het beneemt je de adem. - The Guardian


Blogtour

Bij KokBoekencentrum Uitgevers organiseren we met plezier blogtours. Omdat we het leuk vinden om boeken met jullie te delen en kunnen niet wachten om de recensies van onze bloggers te lezen. Wil je deelnemen aan de blogtour Geloof, hoop en ravage? Reageer dan snel en mail ons! 

  • Reageer op de oproep op onze sociale media door te mailen naar info@kokboekencentrum.nl
  • Stel jezelf en je platform voor in de mail.
  • Je ontvangt van ons bericht als je bent uitgekozen voor deelname (max. 10) en een pdf.
  • In onze bevestigingsmail wordt ook de datum voor jouw publicatie weergegeven.
  • Voor jouw publicatiedatum ontvangen wij jouw inhoud.
  • Op jouw publicatiedatum deel je recensie op jouw platform en social media en tagt op Facebook @kbuitgevers en op Instagram @kokboekencentrum.geloof.
  • Wij delen jouw posts en content op onze social media en via onze website.

 

blogtour Geloof, hoop en ravage-Nick Cave
blogtour Geloof, hoop en ravage-Nick Cave
blogtour Geloof, hoop en ravage-Nick Cave
blogtour Geloof, hoop en ravage-Nick Cave
Insert Image