Honden voor het leven – Arthur Japin

'Voor liefde heb je je verstand niet nodig' Dit is nu typisch zoiets wat ik van trip heb geleerd. trip heb geleerd. Trip was mijn tweede hondje. wanneer ik zulke dingen zeg, dat je beter je hard kunt volgen dan je hoofd, dan hoor je eigenlijk hem praten -Arthur Japin, Honden voor het leven

Levenslessen van Kellie, Trip en Basso

14 september verschijnt  Honden voor het leven van Arthur Japin, een unieke uitgave waarin de auteur de lezer meeneemt in zijn eigen leven en levenservaringen. Hij vertelt over de hond die hem heeft opgevoed en twee puppy's die zijn kijk op het leven bepalen.

‘Trip leerde mij dat je af moet gaan op je gevoel’

Grote thema’s als Liefde, Vriendschap, Trouw, Hoop en Moed komen aan de orde. Het levensverhaal is herkenbaar voor jong en oud en is aangrijpend, maar geeft ook troost. Voor iedereen die van het leven houdt is het verhaal van Arthur Japin wonderschoon en avontuurlijk.

‘Kellie leerde mij mijn eigen keuzes te maken’ 

De prachtige illustraties van Martijn van der Linden brengen de honden Trip,  Kellie en Basso tot leven en  nemen je mee naar een wereld vol modderpoten en kwispels, maar vooral veel liefde.

‘Basso helpt me  herinneren dat liefde begint bij jezelf’

Het boek honden voor het leven, verschijnt 14 september

Voor het eerst vertelt Arthur Japin over de hond die hem heeft opgevoed en twee puppy’s die zijn kijk op het leven bepalen. Grote thema’s als liefde, hoop, moed en vriendschap komen aan de orde. Herkenbaar voor groot en klein, troostend, aangrijpend en toegankelijk. Een wonderschoon verhaal over hondentrouw, avontuur en vrolijkheid, voor iedereen die van het leven houdt. Arthur Japin behoort al vijfentwintig jaar tot de belangrijkste Nederlandse auteurs. Van zijn romans werden in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Zijn vertaling van De jongen, de mol, de vos en het paard bleek hét verkoopsucces van het afgelopen jaar met meer dan 200.000 verkochte exemplaren.Martijn van der Linden (Rotterdam) is een veelgevraagd illustrator. Zijn werk is o.a. bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs en het Gouden Penseel. 

Honden voor het leven | Arthur Japin | Martijn van der Linden | gebonden, full colour, 96 pagina’s |  ISBN 9789026624834 I € 17,99  
ook als e-book en audioboek verkrijgbaar


Insert Image
Insert Testimonial
Select Columns Layout

Overzicht boekhandelsbezoeken

Select Columns Layout
Select Columns Layout