Iemand zoals jij

Deze roman van Karen Kingsbury neemt je vanaf de eerste bladzijde al mee in dit hartverwarmende en meeslepend verhaal. We reizen mee met Maddie en Dawson. Dawson met zijn net gebroken hart na het verliezen van zijn geliefde. Maddie waarvan haar wereld uit elkaar valt als ze te horen krijgt dat ze een embryo-adoptie is en ze haar echte ouders dus nooit gekend heeft.

Iemand zoals jij van Karen Kingsbury

Iemand zoals jij van Karen Kingsbury. 

Dawson Gage is verslagen wanneer zijn grote liefde London plotseling komt te overlijden. Wanneer hij kort na haar dood ontdekt dat Londons moeder meerdere embryo's heeft afgestaan ter adoptie, besluit hij uit te zoeken wat hiermee gebeurd is. Kan het zijn dat London familie had waarvan ze niets wist?
Maddie Baxter West is geschokt wanneer ze van een wildvreemde moet horen dat haar hele leven op een leugen is gebaseerd. Ze kan niet geloven dat haar ouders haar nooit hebben verteld dat ze als embryo is geadopteerd. Boos en verbitterd vertrekt Maddie naar Portland om te ontdekken waar ze werkelijk vandaan komt. Is dit haar echte familie? De liefde die voorzichtig opbloeit tussen Dawson en Maddie helpt haar om haar weg terug naar huis te vinden

Bekijk hier de officiƫle trailer van het boek.