Kierkegaard in gewone taal

Dit boek van Geert Jan Blanken stelt ons bloot aan de wijsheden van Søren Kierkegaard, een Deense filosoof, protestants theoloog en cultuurcriticus uit 1813.
Kierkegaard staat erom bekend dat hij zijn werken onder verschillende namen uitbracht ten behoefte van zijn diverse schrijfwijzen. Deze aanpak gebruikte hij om zijn werken vanuit diverse perspectieven weer te kunnen geven en hiermee de ware conclusie van zijn werk neer te leggen als de keuze van en toepasbaarheid op de lezer zelf.

Het boek Kierkegraard in ge gewone taal van Geert Jan Blanken

Kierkegaard in gewone taal. Dit boek geschreven door Geert Jan Blanken neemt ons mee naar de wijsheden van de Deense denker Søren Kierkegaard. kierkegaard staat bekend om zijn briljante teksten die, wanneer in de originele staat gelaten, moeilijk te begrijpen zijn. Hierom heeft Geert Jan Blanken deze teksten herschreven in de gewone taal zodat deze door meer mensen bewonderd kunnen worden. Uit respect voor de heer Kierkegaard zijn de teksten echter niet eenvoudig gemaakt waardoor dit boek alsnog een belonende uitdaging biedt.

Krijg hier een inzicht in het leven van de man Søren Kierkegaard