Kijk op de ziel

Dit boek van Martine Oldhoff focust zich op de vragen rondom wat "de ziel" is. Door de jaren heen zijn hier vele verschillende uitspraken over gedaan. Variërend van uitspraken op televisie, in tijdschriften, in boeken en in de Bijbel zelf. Martine geeft hierbij een nieuw licht op het oude woord.

Het boek Kijk op de ziel van martine Oldhoff, waarin gekeken wordt naar de mening en waarden van de term "de ziel" in de moderne dag

Kijk op de Ziel. Dit boek van Martine Oldhoff is een gespreks- en bezinningsboek dat de betekenis van de ziel in het christelijke geloof verwoordt. De ziel duikt overal op. Van seizoenen lang in ‘Kijken in de ziel’ op de televisie tot in het spirituele tijdschrift Happinez. Tegenwoordig nemen veel gelovigen het woord minder gemakkelijk in de mond. Dat is jammer, want eeuwenlang was de ziel een bekend begrip in kerk en theologie. Oldhoff werpt een nieuw licht op dit oude woord. Kijk op de ziel biedt je theologische verdieping, actuele voorbeelden en veel stof tot nadenken. Een bezinningsboek dat leidt tot diepe geloofsgesprekken met vrienden, familie of gemeenteleden.

Zie hier hoe Martine Oldhoff antwoord geeft op de theologische vraag

waar zijn onze doden?