Ledenregister

LedenregisterHet Ledenregister is bestemd voor kerkenraden die hun leden willen registreren. Het register biedt ruimte voor 1.500 leden.

Het grote voordeel van de registers is dat ze naadloos aansluiten bij de registers uit vroeger tijden, langer of korter geleden. Daarnaast zijn de registers praktisch en fraai vormgegeven in een zwarte linnen band.

Doopregister, Huwelijksregister, Ledenregister en Overlijdensregister: voor elke kerkelijke gemeente dé manier om gegevens met betrekking tot de leden te registreren.

Gebruikersadvies ledenregister

Dit ledenregister bestaat uit twee gedeelten:

  • Een gelinieerd gedeelte voorin
  • Een voorbedrukt gedeelte achterin

 

Het gelinieerde gedeelte

Het gelinieerde deel voorin kan gebruikt worden om (plaatselijke) instructies in vast te leggen voor het bijhouden van dit boek of voor het vastleggen van andere gegevens en aantekeningen die niet in de ledenregistratie zelf kunnen worden opgenomen.

 

Het voorbedrukte gedeelte

Het voorbedrukte deel achterin is bestemd voor de registratie van de kerkelijke gegevens. Bij keuze voor volgorde op alfabet kunt u het voorbedrukte deel zelf indelen naar de letters van het alfabet. Bij de keuze voor volgorde op datum (historische volgorde) behoeft u niets anders te doen dan de achtereenvolgende mutaties in te brengen. Per persoon zijn er drie regels beschikbaar.