Onze liedbundels

KokBoekencentrum uitgevers biedt een aantal liedbundels aan voor in de kerk en voor gebruik in huis. . Op deze pagina vind je al onze liedbundels. Klik op meer informatie om meer te lezen over deze bundels.

Weerklank

Weerklank bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Daarmee voorziet het in de groeiende behoefte aan een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte. De volgende bundels zijn verkrijgbaar: 

Hemelhoog

De protestants evangelische liedbundel Hemelhoog is een gloednieuwe bundel met maar liefst 739 liederen. Deze liederen zijn in categorie├źn ingedeeld die lijken op de eerdere Evangelische Liedbundel van 1999 en volgen het kerkelijk jaar. Hemelhoog is een initiatief van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in samenwerking met twee partners: Het Confessioneel Gereformeerd Beraad en de Confessionele Vereniging. De volgende bundels zijn verkrijgbaar:

Op toonhoogte

De HGJB heeft de liederen in de editie van Op Toonhoogte 2015 zorgvuldig geselecteerd op inhoud en op waarde voor verschillende generaties in de kerk. De liederen zijn onder gebracht in verschillende rubrieken, zodat de liederen ook de verschillende geloofselementen weerspiegelen. De volgende bundels zijn verkrijgbaar: