Lynn Austin – Als ik jou was

Lynn Austin - Als ik jou was
Als ik jou was van bestsellerauteur Lynn Austin is een meeslepende roman over een vrouw die zich noodgedwongen voordoet als haar beste vriendin en daardoor verstrikt raakt in het web van haar eigen leugens.

Lynn Austin haalde haar inspiratie voor Als ik jou was uit het levensverhaal van een Britse oorlogsbruid die naar de Verenigde Staten emigreerde. Lynn Austin staat bekend om haar grondige research en voor deze roman reisde ze naar Engeland om alles te leren over de Londense ambulancemeisjes.


Meer over Lynn Austin

Lynn Austin is een van de bekendste en meest geliefde christelijke schrijfsters ter wereld. Ze wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht zijn. Ze is de winnares van meerdere Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.

Lynn Austin is een echt familiemens. Een levendig gesprek tussen Lynn, haar moeder en haar 98-jarige oma over de veranderde rol van de vrouw in de loop der jaren, inspireerde haar tot het schrijven van haar eerste grote roman, Eva’s dochters. Ook schreef ze een ontroerend verslag van een reis door Israël: Lopen op het water en Altijd in Gods hand, een boek vol bemoedigingen voor vrouwen.

Lynn Austin

Tijdens de research voor deze roman bleef ik mezelf keer op keer de vraag stellen: Wat als mijn land gebombardeerd werd? Zou mijn geloof sterk genoeg zijn om te overleven?

Lynn Austin

Auteur

Dit moedige en briljante boek zal met vreugde ontvangen worden door Lynn Austins lezers en zorgen voor vele nieuwe fans..


Elizabeth Musser

Auteur van Aan de andere kant van de bergen

Ik heb altijd genoten van Lynn Austins boeken, maar Als ik jou was blijft me het meest bij.Tamera Alexander

Auteur van Idylle aan het water