Lynn Austin online magazine

In februari 2024 verschijnt een nieuwe roman van Lynn Austin! Met deze nieuwe roman Al mijn geheimen keert Lynn terug naar het genre waarin ze zich al vaak heeft bewezen: de familiesaga. Dit keer over drie generaties – dochter, moeder en grootmoeder – in de Gilded Age. Een tijd die stond voor grote economische veranderingen met veel spanning tussen traditie en nieuwe wegen inslaan.

‘De Gilded Age heeft me altijd al gefascineerd. De nieuwkomers kwamen met de hoop dat in Amerika iedereen op de sociale ladder kon stijgen, terwijl sommige rijken er elk moment af konden vallen, zoals de hoofdpersonen in mijn roman.’ – Lynn Austin

Van Lynn Austin zijn in Nederland inmiddels ruim dertig bijbels-historische romans, historische romans en inspiratieboeken voor vrouwen verschenen. Deze staan in ons nieuwe online magazine met Het oeuvre van Lynn Austin.

 

Al mijn geheimen, een nieuwe familiesaga van Lynn Austin

New York, 1898. Wanneer haar man overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote fortuin, doet Sylvia alles om haar dochter Addy te ontzien. Als ze een goede echtgenoot voor haar vindt, hoeft er niets aan hun welgestelde leefstijl te veranderen. Schoonmoeder Juniette heeft een ander leven voor haar schoon- en kleindochter in gedachten, maar om deze droom een kans te geven, moeten zij eerst in het reine komen met hun pijnlijke verleden.