Boekpresentatie De toekomst is geen vreemde

Woensdag 16 maart presenteren KokBoekencentrum uitgevers en René van Woudenberg het nieuwe boek: De toekomst is geen vreemde. Waarom er meer zeker is dan wij denken. René over zijn boek:

‘Ik onderzoek een eenvoudige, maar elementaire vraag over de toekomst: van welke dingen betreffende de toekomst kunnen we nu zeker zijn? Anders gesteld: van welke dingen kunnen we nu zeker zijn dat ze in de toekomst zullen gebeuren of werkelijkheid worden?’

De presentatie vindt plaats in het Bolidt Innovation Center in Hendrik-Ido-Ambacht. Bolidt is een onderneming die voortdurend bezig is met vernieuwing met het oog op een duurzame toekomst.

Tijdens de presentatie laten Reintz-Willem Bol (CEO Bolidt), René van Woudenberg, Paul van Tongeren (Denker des Vaderlands), Caroloa Houtekamer (redacteur NRC), Désanne van Brederode (schrijfster van onder meer De Tas) en Rik Peels (filosoof/theoloog aan de VU) hun licht schijnen over de toekomst. Na afloop van de presentatie bent u van harte welkom tijdens de borrel.

1.
Welkom door Reintz-Willem Bol
Directeur Bolidt

2.
Overhandiging 1e exemplaar door Peter Gorter
Acquirerend redacteur KokBoekencentrum uitgevers

3.
Bijdrage René van Woudenberg
Filosoof en auteur van De toekomst is geen vreemde

4.
Toekomstmuziek door Viktor van Woudenberg & Cato van Dijck

5.
Bijdrage Paul van Tongeren
Filosoof en Denker des Vaderland

6.
Bijdrage Carola Houtekamer
Onderzoeksjournalist NRC Handelsblad

7.
Toekomstmuziek door Viktor van Woudenberg & Cato van Dijck

8.
Korte pauze

9.
Bijdrage Désanne van Brederode
Schrijfster

10.
Bijdrage Rik Peels
Filosoof

11.
Afrondende reflectie

12.
Toekomstmuziek door Viktor van Woudenberg & Cato van Dijck

13.
Borrel

Het officiële programma begint om 14.00 uur en loopt tot ca. 16.00 uur. Inloop vanaf 13.45 uur. Het Bolidt Innovation Center bevindt zich op Noordeinde 2 te Hendrik-Ido-Ambacht en is per auto uitstekend bereikbaar.

U kunt zich tot maandag 14 maart 2022 aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier. Er is plaats voor 60 personen. Het spreekwoord zegt Wie het eerst komt, het eerst maalt. Wij zeggen, Wie het eerst mailt, etc. Houdt u met ons rekening met de dan geldende corona-maatregelen?

Heeft u nog vragen, mailt u dan met Jako van Gorsel, marketeer KokBoekencentrum uitgevers, jvangorsel@kokboekencentrum.nl.

Wij zien ernaar uit u op woensdag 16 maart te ontmoeten!