Boekpresentatie Op vleugels van verwondering

De kerkenraad van Bennebroek nodigt jou van harte uit om op zaterdag 21 oktober om 14.00 uur in het Trefpunt aanwezig te zijn bij de presentatie van het boek ‘Op vleugels van verwondering’. De bundel met 200 gedichten en gebeden zijn in de loop van jaren geschreven door Janneke Nijboer. Inspiratie deed ze op in de ontmoeting met mensen, bijbel, natuur en kerk. De teksten zijn ingedeeld naar perioden in een mensenleven en de zoektocht naar de Eeuwige.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst zal ze toelichting geven bij de inhoud van het boek en worden teksten voorgelezen in afwisseling met muziek, die verzorgd wordt door Addy Alberts.

Presentatie is in handen van dominee Ad Alblas en boekhandel Blokker uit Heemstede zorgt voor de mogelijkheid om ter plekke het boek aan te schaffen en te laten signeren.

Om de bijeenkomst goed te kunnen laten verlopen wordt het op prijs gesteld dat jij je aanmeldt vóór 12 oktober bij Ype van der Meer, scriba@trefpuntbennebroek.nl.


Praktische informatie en aanmelden

Wat:                      Boekpresentatie Op vleugels van verwondering

Datum:                 Zaterdag 21 oktober 2023

Tijd:                      14.00 uur

Plaats:                  Het Trefpunt, Akonietenplein 1, Bennebroek

Aanmelden:         Vóór 12 oktober bij dhr. Y. van der Meer,                                                                       scriba@trefpuntbennebroek.nl