Jaarboek Protestantse Kerk in Nederland 2020-2021

Deze zomer is het nieuwe Jaarboek Protestantse Kerk in Nederland 2020-2021 beschikbaar gekomen. In het voorwoord van het Jaarboek spreekt de scriba, dr. R. de Reuver, ‘over een onmisbaar hulpmiddel voor het werk in de kerk’. Het Jaarboek bevat informatie over de classes en de plaatselijke gemeenten. Tevens zijn de registers van de predikanten en kerkelijk werkers erin opgenomen. Het jaarboek is een handig hulpmiddel voor iedereen die contact zoekt met een gemeente of predikant.

Gezien de vertrouwelijke inhoud en de AVG-regelgeving is het Jaarboek niet meer verkrijgbaar via de boekhandel of webshops. De richtlijnen om het Jaarboek te bestellen, zijn daarom als volgt.

Bestelwijze

Het Jaarboek is alleen te bestellen door de scriba van de plaatselijke gemeente. De kosten zijn € 17,99 per exemplaar. Bij afname van twee of meer exemplaren worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Er gelden geen beperkingen in het aantal dat gemeenten wensen af te nemen, mits de jaarboeken ingezet worden om de plaatselijke werkzaamheden te ondersteunen.

 

KokBoekencentrum Uitgevers verzorgt het proces rondom de bestellingen, facturatie en verdere distributie. Alleen scribae kunnen een bestelling plaatsen. Particulieren kunnen dit echter niet. Meent u vanwege uw werkzaamheden voor de Protestantse Kerk in Nederland een Jaarboek nodig te hebben, meldt u zich dan bij de scriba van uw gemeente. Hij of zij kan dan een exemplaar voor u bestellen.

Geen informatie ontvangen?

Bent u scriba en heeft u geen informatie ontvangen vanuit de Protestantse Kerk in Nederland, neemt u dan contact op met:

Team Gemeente Contacten van de Protestantse Kerk in Nederland
Het team Gemeente Contacten is bereikbaar vanaf 09:00 uur tot 21:00 uur van maandag t/m donderdag. Vrijdag sluiten zij om 16:00 uur.
Emailadres: info@protestantsekerk.nl
Telefoonnummer: 030 – 880 1880 keuze 1

Let op: het heeft geen zin om de uitgever te benaderen om de code te vragen. Vanwege de AVG mag KokBoekencentrum u de code op geen enkele wijze verstrekken.

Andere vragen?

Heeft u andere vragen? Raadpleeg eerst onze pagina met veel gestelde vragen. Wellicht vindt u daar het antwoord al.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.