Leven in de rouwerij komt binnen op 37 in de Bestseller 60!

Leven in de rouwerij is een open en eerlijk boek over rouw na zelfdoding, met ervaringsverhalen en bijdragen van experts.
leven in de rouwerij

Dit is het ervaringsverhaal van Marieke Foppen en Marieke van Lierop over het verlies van hun beide mannen door zelfdoding. Wanneer de twee Mariekes in 2017 beiden hun man verliezen door zelfdoding, zijn ze 25 en 30 jaar oud. In hun boek  schrijven deze levenslustige vrouwen op een heerlijk eerlijke manier over hoe hun leven opnieuw vorm krijgt na dit onverwachte verlies, met ruimte voor tranen en een tikkeltje zwarte humor. Als in een reisgids nemen deze Widowchicks de lezer mee in hun achtbaan door de wereld van rouw. Dit boek biedt herkenning, hoop en een glimlach voor iedereen die rouwt, mist en verder moet. Met bijdragen van experts Manu Keirse, Riet Fiddelaers, Marinus van den Berg, Derek de Beurs, Jos de Keijser, Annemiek Dogan, Marleen Stelling en 113 Zelfmoordpreventie. Leven in de rouwerij is verkrijgbaar als paperback, e-book en als luisterboek.

In de Bestseller 60 van deze week komt Leven in de rouwerij binnen op plaats 37! Dat betekent dat Leven in de rouwerij deze week behoort tot de best verkochte boeken van Nederland. En daar zijn wij trots op!