Met KL!NK word je een superspreker!

Met KLINK - Spreken met impact verschijnt een uniek boek over spreekvaardigheid in het Nederlandse taalveld. Het verbindt op methodische en creatieve wijze de gouden regels van de retorica en de modernste inzichten van de communicatiewetenschap. Het boek geeft niet zomaar een paar aardige tips om beter te gaan spreken, maar neem zowel beginnende als geoefende sprekers bij de hand en helpt ze groeien in hun communicatiekracht.

Met hulp van Leonardo da Vinci, Agatha Christie, Mohammed Ali, Theodore Roosevelt en Jane Jacobs leren Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren je de fijne kneepjes van het spreken en presenteren.

Met hun vakkundige instructies begeleiden ze je trede voor de trede naar het podium. Ze stomen je klaar voor de speech van je leven.


Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren zijn beiden communicatiewetenschapper en hebben ruime ervaring opgedaan in het spreken en presenteren. Zij zijn de ideale docent voor iedere spreker die zijn skills wil verbeteren.

Dr. Henk Stoorvogel is oprichter van de internationale beweging 4M die zich richt op mind-body-soul adventures voor mannen en vrouwen. Hij is auteur van o.a. Jezus leven, Geboren om te vliegen en Knock Out.
 
Dr. Mark van Vuuren is Universitair Hoofddocent Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Hij schreef eerder o.a. Mooi Werk (2011), Mooier Werk (2018) en Gespreksfluisteraar (2016).

Insert Video