Ontdek het heilige in de wereld om je heen

Overal is God van Andrew Wilson is een verfrissende reflectie die je uitdaagt om God te ontdekken in alledaagse dingen. In het Oude Testament laat God zien hoe wonderen uit de schepping, zoals een rots of een adelaar, wijzen op zijn reddingswerk. En Jezus gebruikte een lelie, een mus en een schaap om het koninkrijk van God zichtbaar te maken. In Overal is God beschrijft de auteur van 30 scheppingswerken op verrassende wijze hoe ze iets van God laten zien. Hierdoor gaat de Bijbel opnieuw voor je open en zul je meer ontzag krijgen voor God en zijn schepping.

De lofzang op het varken

De recensent in Trouw oordeelde gisteren in zijn artikel niet mals over het boek Overal is God. Hij raakte tijdens het lezen van het boek zelfs 'verblind door woede'. Gelukkig vervolgt hij: 'er staan ook best een paar aardige hoofdstukken in dit boek.' Met name echter het hoofdstuk over het varken moet het in zijn artikel ontgelden. 

De belangrijkste kritiek van de recensent: Andrew Wilson is in zijn ogen blind voor de heiligheid van de schepping en tevens voor het menselijk kwaad.

Lees het hoofdstuk over het varken

Ben je na het lezen van de recensie en na het lezen van bovenstaande benieuwd geworden naar het hoofdstuk over het varken? Je kunt het hier hoofdstuk hier gratis downloaden.